Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Rétorika pro lídry - objevte komunikační strategie, které vedou k úspěchu

Rétorika pro lídry - objevte komunikační strategie, které vedou k úspěchu


Tato kniha pojednává o umění přesvědčit, o síle vystupování a o nejefektivnějších komunikačních technikách. Nabízí nástroje, které můžete použít, abyste iniciovali pozitivní změnu na všech úrovních vaší organizace. Naučí, jak udělat dobrý první dojem, jak používat hlas i řeč těla, jak si získat důvěru a dosáhnout porozumění.

Tato kniha Doporučit lze knihu jak manažerům ve vedení firem, mladým i zkušeným politikům, tak také pracovníkům v neziskovém sektoru, kteří hledají inspiraci, jak předat svoje myšlenky, vize a ideje veřejnosti, zaměstnancům nebo voličům."
Na příkladech jeho nejslavnějších projevů představuje úspěšné a efektivní techniky verbální i neverbální komunikace, které si čtenáři mohou jednoduše osvojit.
Autorka Shel Leanneová provádí čtenáře poutavou formou počátky politické kariéry prvního Afroameričana v čele Spojených států, Baracka Obamy, který je odborníky i politiky uznáván a respektován jako výjimečný řečník.
Ať už jste politik, manažer, majitel společnosti nebo učitel, kniha Rétorika pro lídry vám odhalí možnosti, jak zapůsobit na publikum a zmobilizovat je a iniciovat tak pozitivní změnu na všech úrovních vaší organizace. "
Naučte se, jak formovat silné argumenty, jak předat svou vizi i jak čelit nepříjemným situacím, které mohou nastat při veřejném vystupování. Zanechte v posluchačích silný dojem a získejte jejich důvěru.
Nechte se vést příkladem nejlepšího amerického řečníka současnosti a ovládněte umění přesvědčit. Pochopte pravidla rétoriky a vystupování před davy, porozumějte řeči těla a možnostem jejího používání.
Obama dotáhl techniky, které z něj udělaly velmi úspěšného řečníka, k dokonalosti.
Díky dobře zvládnuté schopnosti mluvit na veřejnosti nejen vyvolává bouřlivý potlesk, ale podněcuje v publiku nadšení pro opravdovou změnu.
Barack Obama vrátil do americké politiky sílu řečnictví. Projev po projevu "rozpaluje" svou inspirující vizí, vzletnou rétorikou a charismatickým vystupováním miliony nadšených příznivců.
Komunikační techniky, přesvědčivý projev a získávání davů se lze naučit.
Omyl.
Závidíte mu jeho výjimečné komunikační schopnosti a myslíte si, že na to nemáte?
Chcete umět inspirovat a přesvědčit ostatní, tak jako to umí Obama?

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku