Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Léčíme si bolesti krční páteře sami

Léčíme si bolesti krční páteře sami


jak vlastním aktivním přístupem v rámci autoterapie rychle a efektivně léčit a předcházet bolestem krční páteře a dalším bolestem (ramene, hlavy...).

Jedním z nejdůležitějších bodů této knihy je ukázat, že léčba problémů krční páteře souvisí s vaší zodpovědností. Jestliže jste si z nějakého důvodu vyvolali problémy v krční páteři, potom se musíte naučit, jak zacházet s přítomnými příznaky a jak předcházet budoucím problémům. Autoterapie bude mnohem efektivnější v dlouhodobém horizontu léčby bolesti krční páteře než jiné formy terapií. Nové bolesti jsou výsledkem provádění nových cvičení a udržováním nových pozic. Můžete je očekávat a odezní během několika dní, pokud budete pravidelně pokračovat v korekci držení těla. Jakmile si jednou zvyknete sedět správně, bude se vám to líbit. Brzy zaznamenáte snížení nebo nepřítomnost bolesti a nárůst pohodlí. Od té doby si budete automaticky vybírat židle, které vám umožní sedět správně.

Navzdory skutečnosti, že právě docházíte na nejlepší léčbu, si můžete přečíst tuto knížku, protože máte neustále bolesti, které nemizí.
Pak víte, že příznaky mohou někdy pominout po několika měsících nebo dokonce letech. Nebo jste mohli přijít na to, že léčebné přístupy často ovlivnily vaši bolest, ale bolest se časem vrátila, aby vás zase znova obtěžovala.
Jestliže jste již zažili nepříjemné bolesti v oblasti krční páteře nebo vyzařování příznaků až do horní končetiny.
V této knížce se dozvíte o možnostech autoterapie a prevence.
Problémy krční páteře nám mohou výrazně omezovat životní styl.

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku