Pozoruhodné knihy - internetové knihkupectví
KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů

Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů
Jana Dostálová
Rok vydání:2010
Vydavatelství:FORSAPI
ISBN:978-80-903820-8-4
Stran:53
Skladem:poslední kusy
Kategorie:Životní styl, výživa, kuchařky
Životní styl, výživa, kuchařky
Kód:S03138
Podobné knihy:Metabolické typy převratný způsob stravování
Vaříme zdravě při revmatizmu


Sleva 7% - z ceny 169,00 Kč s DPH
Nová cena 157,00 Kč s 10% DPH


kusů

Publikace je zaměřena na získání informací, jak zacházet s potravinami při přípravě pokrmů, aby byla zajištěna jejich hygienická nezávadnost, dobrá stravitelsnost, využitelnost živin i ochranných látek. Poskytuje informace, jak žádoucím způsobem ovlivnit senzorické vlastnosti (chuť, vůni, barvu, texturu) i celkový vzhled.
Svazek II

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku