Pozoruhodné knihy - internetové knihkupectví
KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Co by měl vědět správný kuchař

Co by měl vědět správný kuchař
James Peterson
Rok vydání:2009
Vydavatelství:Ikar
ISBN:978-80-249-1152-6
Stran:432
Skladem:poslední kusy
Kategorie:Životní styl, výživa, kuchařky
Kód:S02342


Sleva 7% - z ceny 299,00 Kč s DPH
Nová cena 278,00 Kč s 10% DPH


kusů

JAK naostřit nůž . používat bylinky . skladovat sýry . připravit ochucené oleje a octy . pražit ořechy . plnit vaječné omelety . vyloupnout ústřici . zmrazit koláč . připravit čerstvé těstoviny . rozporcovat krocana . ochutit vejce . upéct páj . z masové šťávy rychle připravit omáčku . ušlehat tuhý sníh z bílků . poznat čerstvé houby . porcovat steaky . dokonale grilovat . vytvořit čokoládové hoblinky . připravit křehkou langustu . vařit v páře . dusit fenykl . používat asijskou rybí omáčku .
484 rad, tipů, triků a technik jak si usnadnit práci v kuchyni

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku