Výživou proti rakovině
Nákladně vypravená publikace obsahuje velké množství barevných obrázků, diagramů
Každodenní vhodně zvolená strava tedy může působit terapeuticky - výživa se tak může stát prostým, ale účinným prostředkem proti vzniku a postupu rakoviny. Závěrečná kapitola obsahuje soubor praktických rad pro nemocné a vyvrací některé "potravinové mýty".
Nejnovější výzkumy ukazují, že kromě ovoce a zeleniny i další potraviny jako zelený čaj, červené víno nebo čokoláda obsahují protirakovinné složky.
Úvodní kapitoly jsou věnovány stručné charakteristice rakoviny, jejím příčinám, vývoji a léčbě. Hlavní část knihy se zabývá otázkou, jakou roli hraje v tomto procesu strava, zejména pak potravinami, které tuto nemoc zpomalují či dokážou její postup zastavit.
V době, kdy se rakovina stala celosvětovým "strašákem", přicházejí dva onkologové z kanadského Québecu s návodem, jak se proti této zhoubné nemoci chránit správnou výživou.
Sdílet na Twitteru
Sdílet na Facebooku