Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Makrobiotický léčebný talíř I. aneb nemoc není nepřítel

Makrobiotický léčebný talíř I. aneb nemoc není nepřítel

Publikace je nově rozšířena o čtenáři velmi žádanou problematiku diabetu, jehož výskyt v populaci neustále narůstá, proto je diabetes jedním z ožehavých lékařských témat současnosti.
V přepracovaném vydání knihy jsou zapracovány nejnovější lékařské poznatky z oblasti klinické i výzkumné.
Novinky třetího vydání
Makrobiotický léčebný talíř je určen čtenářům, kteří nejsou lhostejní ke svému zdraví, rádi by porozuměli své nemoci a seznámili se s doplňkovými možnostmi řešení svého zdravotního neduhu.
Kniha právě pro vás!
Znalost základní přípravy obilovin, luštěnin a zeleniny dává klíč k našemu zdraví a pocit vlastní zodpovědnosti za svůj život z nás činí zdravé a bytosti.
ale hlavně týdenní jídelníčky sestavené podle ročního období pro uvedené zdravotní potíže tak, aby při jejich praktikování došlo ke zmírnění, či vyléčení obtíží.
V praktické části knihy najdeme nejen ucelené informace ohledně přípravy přirozené stravy,
V odborné části se čtenář seznámí se zdravotním problémem jako takovým, podstatou daného onemocnění, příznaky a doporučeními z pohledu lékaře.
Kniha sestává ze dvou částí - odborné a praktické.
Praktické a srozumitelné rady založené na odborném přístupu
alergická rýma, atopický ekzém, vysoká hladina cholesterolu a tuků, vysoký krevní tlak, nízký krevní tlak, menstruační potíže, onemocnění žlučníku a žlučových cest, artróza, artritida a únava.
Publikace není nepřítel nenahradí farmakologickou léčbu ani lékařskou odbornou péči, rady v ní obsažené však mohou chronické potíže zmírnit, ustálit a podají pomocnou ruku při těchto zdravotních obtížích:
Kniha jako rádce a pomocník
Titul knihy vybízí k přijetí zdravotních neduhů a k obecné samoléčbě ryze přírodní cestou, a sice činností lidstvem tolik oblíbenou - jídlem.

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku