Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Síla pozitivního přístupu 10 pravidel jak naplnit svůj život a práci pozitivní energií

Síla pozitivního přístupu 10 pravidel jak naplnit svůj život a práci pozitivní energií


Jak výrazně zlepšit atmosféru doma i v práci a zcela změnit svůj pohled na sebe a své okolí?

Jak se vyrovnat s nástrahami, které nám život staví do cesty?

To vám prozradí tento mezinárodní bestseller uznávaného autora seberozvojových knih Jona Gordona.

Vydejte se na poučnou a inspirující jízdu, během které odkryjete deset kroků pro dosažení skutečného úspěchu a spokojenosti.

V poutavém příběhu plném silných myšlenek najdete návod, jak překonat nepříznivé okolnosti a získat ze sebe i z druhých to nejlepší. Vychutnejte si jízdu svého života!

Bestsellery a přednášky Jona Gordona inspirují čtenáře a publikum po celém světě. Jeho pravidla v praxi prověřily mnohé týmy, mnozí trenéři působící v NFL, NBA či MLB a také nejvýznamnější obchodní společnosti podle časopisu Fortune, školy, nemocnice i neziskové organizace. Jon je autorem řady knih, jmenujme například bestseller podle magazínu Wall Street Journal Síla pozitivního přístupu nebo The No Complaining Rule (česky Proč si nestěžovat), Training Camp (česky Výcvikový tábor) a The Carpenter (česky Tesař). Jon byl hostem ve vysílání televizní stanice CNN a vystupoval v televizních pořadech The Today Show či Fox and Friends, jeho rady byly prezentovány také v mnoha časopisech a denících. Mezi jeho klienty patří mimo jiné The Atlanta Falcons, LA Clippers, Pittsburgh Pirates, Campbell Soup, Wells Fargo, Northwestern Mutual, Publix, Southwest Airlines, Bayer, West Point Academy a další. Jon absolvoval Cornellovu univerzitu a vystudoval také učitelství na Emoryově univerzitě. Jeho poradenská a školicí společnost se s nadšením zaměřuje na rozvíjení pozitivních lídrů, organizací a týmů. Když Jon právě nečeká na letišti nebo nepřednáší, našli byste ho na tenisovém kurtu či na lakrosovém hřišti ve společnosti manželky a dvou dospívajících dětí.

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku