Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Čínské orákulum pěti mincí (Chinesiches Fünf-Münzen-Orakel)

Čínské orákulum pěti mincí  (Chinesiches Fünf-Münzen-Orakel)
Neuvedeno
Vydavatelství:Nakladatelství Tripod
Skladem: na dotaz
Kategorie:Astrologie, numerologie, horosko
KARTY, taroty, čtení z ruky, sny
Kód:100724
Podobné knihy:Ilustrovaná encyklopedie plemen koní


Cena 249,00 Kč s 10% DPH



Rozhodovat se podle orákula tvořilo výraznou součást života všech starých civilizací. Věštebné metody, které známe z historických záznamů, svědčí o tom, že se lidé vždycky snažili poodhrnout oponu halící budoucnost a poznat, jak se na cestě životem mají rozhodovat, aby je štěstí neminulo.
Jsou jen impulsem vedoucím k hlubšímu zamyšlení nad samotným problémem, kterým se musíme zabývat. Je to pohled z jiného úhlu, který může prohloubit jeho poznání a přinést pár minut zamyšlení, kdy se člověk plně soustředí na svůj problém učiní z věštby okamžik osvícení, ke kterému ho inspiruje věštebný výrok.
Každého, kdo se rozhodne vzít si na pomoc věštbu, nesmějí věštebné výroky vést ke slepému následování.
Každý z těchto prvků charakterizuje jak všechny proměnné situace tak i určitý časoprostor a proměnné fáze nebo vlivy, které působí na dění na zemi i na stav mysli, vnímání, citové vazby, aktivitu a chování každého člověka, tedy i na jeho osud.
Pět replik starých čínských mincí s čtvercovým otvorem uprostřed odpovídá Pěti proměnným fázím (někdy se používají názvy Pět příčin, Pět hýbatelů, Pět symbolických prvků) jejichž názvy jsou známy z čínské filosofie jako idea Vody, Dřeva, Ohně, Kovu a Země.
Orákulum je sestaveno z pěti replik starých čínských mincí, dvojjazyčného návodu s výkladem obrazců - výroků (v českém a něměckém jazyce), přehledné tabulky s výroky orákula.

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku