Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


ENIOANATOMIE jemnohmotných těl člověka

ENIOANATOMIE jemnohmotných těl člověka
Doc. Anatolij Vasiľčuk, CSc.
Rok vydání:2009
Vydavatelství:Elena Mikúšová MM, SK Skalica
ISBN:978-80-970106-3-8
Stran:1144
Skladem: na dotaz
Kategorie:Andělé, duše, duchovno
Channeling - Vesmírné spojení
Posmrtný život, reinkarnace, karma
Kód:100028
Podobné knihy:Svět duchů a posmrtný stav člověka
Andělé, kteří pomáhají
Indigové děti a andělská terapie
Komunikace s duchy záhady komunikace s dušemi zemřelých
Odpovědi andělů


Cena 4 200,00 Kč s 10% DPH



Převážná většina enioanatomických informací o jemnohmotných tělech je nová. Poprvé jsou enioanatomicky popsány informačně-energetické hmoty, jemnohmotná těla, holografické integrace jemnohmotných těl, čakry, sušumna, merudanda, ida, pinhala, hvězdné kanály, meridiány, meridiánové biologicky aktivní body, mikrokanály, anastomózní uzly spojení, sítě subultrakanálů, univerzální a specifické životní informačně-energetické bioplazmy, informačně-energetické vzájemné výměny, jejich strukturálně-funkční stavy, režimy fungování, funkce, funkční možnosti, jejich význam pro člověka a mnoho dalšího.

Jsou představeny technologie vývoje jemnohmotných těl a čaker. Jemnohmotná těla člověka jsou představena a odůvodněna jako informačně-energetický základ jeho duchovního vývoje, PSI-fenomenálního vývoje, PSI-fenomenálního léčitelství, biolokace, mimotělesné projekce a eniologických oborů o člověku.

Monografie je určena lidem ovládajícím PSI-fenomenální schopnosti, PSI-fenomenální léčitelství, odborníkům všech eniologických oborů o člověku, zvláště enioanatomie, eniofyziologie, eniomedicíny, eniopsychologie, eniopedagogiky, enioduchovní výchovy, výuky a vývoje, je užitečná pro lékaře, léčitele, psychology, psychotroniky, parapsychology, duchovní učitele, pedagogy, vychovatele, trenéry, teology a lidi, kteří vyvíjejí svá jemnohmotná těla, svou duchovnost a PSI-fenomenalitu.

Monografie je určena pro:

výuku enioanatomie jemnohmotných těl člověka. formování enioanatomického myšlení. poznání jemnohmotné a enioanatomické podstaty člověka. odhalení enioanatomických tajemství člověka. uvědomění si praktického významu enioanatomie jemnohmotných těl pro biologické, psychické, sociální, PSI-fenomenální, duchovní, medicínské a mnoho jiných sfér a aspektů lidského života. to, aby se stala základem eniomolekulární biologie, eniocytologie, eniohistologie, eniofyziologie, eniomedicíny, eniopsychologie, eniopedagogiky a jiných eniologických oborů o člověku. to, aby dala enioanatomické znalosti eniotechnologiím, metodám a prostředkům výchovy, výuky, vývoje, tréninku, léčení, regenerace, rehabilitace a rekondice člověka. využití jejích enioanatomických informací při hodnocení, korekci, přepracování a zdokonalování známých eniotechnologií, metod a prostředků vývoje člověka, jeho jemnohmotných těl, PSI-fenomenality, duchovnosti, duševnosti a božskosti. využití jejích enioanatomických informací pro vytvoření a rozpracování nových enioanatomických, eniopsychologických a eniopedagogických technologií, metod a prostředků všestranného, harmonického a univerzálního vývoje jemnohmotných těl člověka. využití jejích enioanatomických informací pro vytvoření a rozpracování nových enioterapeutických technologií, metod a prostředků preventivní medicíny, medicíny zdravého člověka, zdravého způsobu života, eniomedicíny, duchovní medicíny, účinného léčení životu nebezpečných nemocí, pro optimální regeneraci, rehabilitaci a rekondici to, aby jejích enioanatomické informace v souladu s jemnohmotnými těly konkretizovaly, směrovaly, zpřesnily, objektivizovaly, udržovaly a koordinovaly koncentraci, vizualizaci, meditaci, enioanatomické, eniopsychologické a duchovní cvičení a trénink konkretizaci a zpřesnění PSI-fenomenálního a duchovního vývoje člověka využití jejích enioanatomických informací pro kontrolu, hodnocení, prognózu, diagnostiku, vědecký výzkum a získávání nových informací o jemnohmotných tělech, jejich stavbě, formě, struktuře, vnitřní architektonice, topografii, funkcích a funkčních možnostech.

Celkově dává monografie neomezené možnosti ve využití enioanatomických informací pro univerzální vývoj jemnohmotných těl člověka, pro sjednocení výchovy, výuky, vývoje, léčení a regenerace, pro praktickou realizaci vysoce duchovního a PSI-fenomenálního vývoje člověka, pro dosažení absolutního zdraví, dlouhověkosti, životní harmonie, života bez bolesti, utrpení a krizí.

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku