Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Dvanáct archetypů v psychologické astrologii - studna poznání

Dvanáct archetypů v psychologické astrologii - studna poznání
Claus Riemann
Rok vydání:2007
Vydavatelství:Fontána
ISBN:80-7336-364-X
Stran:418
Skladem: na dotaz
Kategorie:Astrologie, numerologie, horosko
Psychologie, psychoterapie, psychiatrie
Kód:020355
Podobné knihy:Mermaid Collectible Statue


Sleva 11% - z ceny 338,00 Kč s DPH
Nová cena 301,00 Kč s 10% DPH




Psycholog a astrolog C. Riemann nám za pomoci mýtů a pohádek odkrývá psychologické pozadí horoskopu a učí nás porozumět archetypům jednotlivých znamení a planetárním bohům žijícím v nitru každého z nás.

Postavení planet horoskopu je třeba chápat ve smyslu osobního vývoje – jako pověření, osobní úkol, nikoli jako systém, který nás zařadí do nějakého šuplíku. Každý planetární princip představuje v zásadě energetický potenciál, který chce být probuzen, pochopen, realizován.

Autor se zaměřuje na čtyři hlavní principy, které mají užší spojitost s ženskou či mužskou povahou. Na jedné straně stojí Luna a Venuše, na druhé Slunce a Mars. Kromě vnitřního obrazu lidské duše vypovídají také o povaze našich vnějších protějšků, o obrazech, které jsou spoluodpovědné za to, jaké partnery k sobě přitahujeme.

Porozumět osobnímu horoskopu je jako zvednout oponu na jevišti vnitřního i vnějšího světa: najednou spatříme role, ve kterých hrajeme, masky, které oblékáme, projekce, které promítáme na druhé, a příčiny zápletek v našich vztazích a životních dramatech.

Jak si poradit se vzkazy těchto čtyř nejsilnějších astrologických vlivů, odhalíte krok za krokem na stránkách této obsáhlé publikace.

Svět astrologie
Ryby
Vodnář
Kozoroh
Střelec
Štír
Váhy
Panna
Lev
Rak
Blíženci
Býk
Beran

Porozumět osobnímu horoskopu je jako zvednout oponu na jevišti našeho vnějšího a vnitřního světa: najednou spatříme role, ve kterých hrajeme, masky, které si oblékáme, projekce, které promítáme na druhé, a příčiny zápletek v našich vztazích a životních dramatech.

Claus Riemann, psycholog a astrolog, nám za pomoci mýtů a pohádek odkrývá pozadí horoskopu a učí nás porozumět archetypům jednotlivých znamení planetárním bohům žijícím v nitru každého z nás.

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku