Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Průvodce reiki kompletní průvodce ke starobylému léčebnému umění

Průvodce reiki kompletní průvodce ke starobylému léčebnému umění
Novinka

Diane Steinová
Rok vydání:2017
Vydavatelství:Volvox Globator
ISBN:80-7207-531-4
Stran:324
Skladem: na dotaz
Kategorie:Aura, reiki, kineziologie
Meditace, mystika
Náboženství a mytologie
Kód:018249


Sleva 7% - z ceny 199,00 Kč s DPH
Nová cena 185,00 Kč s 10% DPH




Reiki je starodávný, velice jednoduchý a zároveň účinný systém léčení, který se lidstvu uchoval v tibetském buddhismu a na Západě byl po mnoho let udržován ve velké tajnosti.

Kniha poskytuje kompletní informace o všech třech stupních zasvěcení, z nichž většina se v této knize objevuje poprvé v historii v tištěné podobě.

Její první vydání v roce 1995 ve Spojených státech nepochybně vyvolalo mezi fraternitou „tradičních mistrů reiki“ nemalý rozruch, neboť autorka zde odtabuizovává a demystifikuje reiki způsobem, jakého se nikdo před ní neodvážil a předkládá informace, které byly dříve většině lidí zcela nedostupné.

Autorka, která tuto práci napsala proto, že se domnívá, že reiki patří všem, zasvětila léčení celý svůj život a disponuje hlubokými znalostmi i osobními zkušenostmi nejen reiki, ale i jiných léčitelských metod.

Kniha se tak odlišuje od čehokoli, co na toto téma bylo dosud napsáno a je neocenitelným pomocníkem i praktickou učebnicí každého reiki léčitele.

Byť kniha nemůže nahradit zasvěcení učitele reiki, nabízí každému zájemci o tento systém léčení, studentovi, léčiteli i učiteli vše ostatní, co ke své práci s reiki může potřebovat.

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku