Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Ájurvéda duše a těla

Ájurvéda duše a těla
Pavel Hlôška
Rok vydání:2004
Vydavatelství:Fontána
Stran:231
Skladem: na dotaz
Kategorie:Aromaterapie, ajurvéda
Kód:018178
Podobné knihy:Tabu asistovaná reprodukce alias děti narozené „ze zkumavky“.
Ájurvéda na každý den - jak žít podle ájurvédy
Velká kniha aromaterapie
Aromaterapie pro ženu a dítě praktické rady a návody pro domácí léčbu


Sleva 7% - z ceny 248,00 Kč s DPH
Nová cena 231,00 Kč s 10% DPH




Ájurvéda je stará orientální věda o dlouhém, spokojeném a zdravém životě. Její hlavní tajemství tkví v poznání, že není vše dobré pro každého a že o tom, co je pro člověka zdravé a prospěšné, rozhoduje jeho individuální tělesná konstituce.

Druhá kniha předního českého „ájurvédaře“ Pavla Hlošky navazuje na témata z Ájurvédy česky; opět se dozvíte jak správně kombinovat potraviny, využívat jejich inteligenčních vlastností či jak vytvářet vhodné biochemické podmínky pro zvyšování životní energie, tentokrát však nahlédnete i do hlubšího rozměru ájurvédské medicíny – do práce s emoční a mentální rovinou, která staví základy celkového tělesně-duševního zdraví organizmu a jeho osobnosti. Autor předkládá spoustu praktických návodů pro rozvoj duševních schopností a dovedností.

Ani v této knize nechybí vylíčení zajímavých případů z léčitelské praxe, které dokumentují pozoruhodnou účinnost nejstaršího dochovaného medicínského systému světa – indické „vědy o dlouhém životě“.

V druhé části se dočtete o biochemických podmínkách pro růst vaší životní energie.
Kniha vám přinese poznatky o tom, jak vytvářet shodu a porozumění ve vztazích i uvnitř sebe, jak porozumět individualitě osobnosti, jak vytvářet radostné emoce, přesvědčení i nadšení, jak vytvářet zaměření k cílům a tím získávat životní energii.

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku