Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Pyramidy světa a bosenské údolí pyramid

Pyramidy světa a bosenské údolí pyramid
Dr. Sam Semir Osmanagic, Ph. D.
Rok vydání:2016
Vydavatelství:D. Valíková
Stran:324
Skladem: na dotaz
Kategorie:Pyramidy,kameny, PŘÍRODA , energie
Záhady, tajemství, záhadologie
Kód:010731


Cena 499,00 Kč s 10% DPH



Autor této knihy - objevitel údolí bosenských pyramid a hlavní archeolog - se zabývá archeologickým zkoumáním a prověřováním pyramidálních staveb po celém světě, jak ze stránky fyzikální, tak energetické a spirituální.

V této publikaci se dotkne pyramid na Mauriciu, Kanárských ostrovech, Sicílii, v Egyptě, Súdánu, Číně, Peru, Bolívii, Mexiku, Hondurasu, Salvadoru, Guatemale, Belize, Řecku, Itálii, Sardinii, Mezopotámii, Cahokii, Indii, Indonésii, Kambodži, Koreji, Pacifiku a Indonésii.

Nejvíce se však zaměřuje na Bosnu a úžasný objev bosenského údolí pyramid, které stářím i velikostí předčí ty ostatní.

Velmi poutavě a dostatečně průkazně odhaluje tajemství těchto pyramid díky geoarcheologickému výzkumu, který zde probíhá od roku 2005. Vědeckým výzkumem, do kterého se zapojilo mnoho odborníků a expertů, zjistili vícero zásadních následujících skutečností:

Byly objeveny první evropské pyramidy. Jde o objev zatím největších pyramid na světě - bosenská pyramida Slunce měří 220 m a je vyšší než Cheopsova pyramida v Egyptě s výškou 147 m.

Jedná se o potenciálně nejstarší pyramidy na světě, ve kterých je použit zatím nejstarší a nejkvalitnější beton. Pod pyramidovým komplexem se nalézá největší síť podzemních tunelů a komor na světě. Byly tam objeveny zatím největší keramické výtvory a známky velmi staré vyspělé kultury. S pomocí přesných měřicích přístrojů byla zaznamenána přítomnost elektromagnetického záření.

Další velmi zajímavé detailní skutečnosti a objevy se dočtete v této publikaci, která tímto ukazuje, že vše, co nás učí o starověké historii je špatně - původ lidstva, civilizací, pyramid a bude tak muset být přepsána.

Tyto nové geoarcheologické výzkumy tak zcela mění naše porozumění počátku lidských kultur - a když je změněn počátek, vše, co následuje, musí být změněno také.

Dr. Sam Semir Osmanagic, Ph. D. nás zve do Bosny - bosenského údolí pyramid, ať přijedeme osobně a prožijeme tak vlastní zkušenost s těmito úžasnými objevy - v rovině fyzické, energetické i spirituální - a uvidíme a procítíme, jak na nás působí.

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku