Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Aoba Seragaki Sexy Anime Figure 01/2017

Aoba Seragaki Sexy Anime Figure  01/2017


Soška Aoba vytvořená podle předlohy figurální řady Yaoi Visual Novel DRAMAtical Murder series vycházející z japonské formy dějového vyprávění anime je vysoká cca 18,5 cm s detailním zpracováním.

Anime (zkrácený japonský přepis z výrazu animace,= animéšon) je označení pro animované filmy a seriály vyrobené v Japonsku. Dělí se ovbykle na TV seriály, PC speciál OVA (Original Video Animation) nebo online speciál ONA (Original Net Animation),na filmy a hudební videa. Anime je v Japonsku velmi rozšířený druh zábavy a vyznačuje se charakteristickým stylem kresby postav a pozadí, k žánru anime se ale počítá i loutková nebo 3D animace. Animace se v Japonsku stala populární jako alternativní forma dějového vyprávění v porovnání s málo rozvinutým japonským hraným filmem. Anime pokrývá širokou škálu žánrů, od akčních seriálů přes detektivky až po psychologická dramata. Anime se obvykle vysílá v televizi, distribuuje na DVD nebo publikuje jako videohry. Anime bývá často ovlivněno nebo přímo inspirováno japonskými komiksy manga, nebo občas naopak takové komiksy inspiruje. Občas bývá anime také adaptováno do podoby hraných filmů. Anime produkuje řada japonských animátorských studií.

Since the reveal of the first prototype the world of figurine collectors is in uproar about this piece of art. Native (naked + creative) brings us a male hentai figure for the first time ever.

Aoba from the Yaoi Visual Novel DRAMAtical Murder was made into a figure for several times now but of course not quite this revealing so far. He is based on an illustration of Honyarara and the sculpt is simply brilliant.

Just like one time in the game he is chained to a cross that also features angelic wings and a big heart. The character is shown in a kneeling position and comes with two different facial expressions of which you can choose your favorite.

Like always with Native the box also includes a postcard with the original artwork the figure is based on. He is shown topless anyway but yes, like with most hentai figures you can also undress him some more if you want to. Add this piece of anime figure history in the form of the hot character to your collection.
A product that any fan of the series will be proud to own!
Pre-Painted ABS & non-phthalate PVC 1/7 scale figure with stand included.
Approximately 26,5 cm (with the cross) in height.

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku