Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Alice Glowing Up Miyazawa Sexy Anime Figure Figure

Alice Glowing Up Miyazawa Sexy Anime Figure Figure
Skladem: na dotaz
Kategorie: Modely postav (sošky,figurky)
Kód:009336


Cena 3 990,00 Kč s 21% DPH

Další obrázky

Soška Alice Glowing Up Miyazawa je vytvořená podle předlohy figurální řady Creator s Collection vycházející z japonské formy dějového vyprávění anime je vysoká cca 14 cm s detailním zpracováním.

Anime (zkrácený japonský přepis z výrazu animace,= animéšon) je označení pro animované filmy a seriály vyrobené v Japonsku. Dělí se ovbykle na TV seriály, PC speciál OVA (Original Video Animation) nebo online speciál ONA (Original Net Animation),na filmy a hudební videa. Anime je v Japonsku velmi rozšířený druh zábavy a vyznačuje se charakteristickým stylem kresby postav a pozadí, k žánru anime se ale počítá i loutková nebo 3D animace. Animace se v Japonsku stala populární jako alternativní forma dějového vyprávění v porovnání s málo rozvinutým japonským hraným filmem. Anime pokrývá širokou škálu žánrů, od akčních seriálů přes detektivky až po psychologická dramata. Anime se obvykle vysílá v televizi, distribuuje na DVD nebo publikuje jako videohry. Anime bývá často ovlivněno nebo přímo inspirováno japonskými komiksy manga, nebo občas naopak takové komiksy inspiruje. Občas bývá anime také adaptováno do podoby hraných filmů. Anime produkuje řada japonských animátorských studií. Anime představující širokou paletou uměleckých stylů se liší v podstatě od umělce k umělci nebo studio od studia. Jejich typickými rysy jsou většinou velké, kulaté, roztomilé oči, propracované hudební kulisy a postavy stylizované v rozmanitých scénách a příbězích, zaměřené na širší publikum.V anime existuje mnoho žánrových podkategorií, jejichž náplní může být akce, dobrodružství, příběhy pro děti, komedie, drama, erotika (hentai), fantasy, magie, horor či Sci-fi anime. Většina anime je kombinací několika žánrů, stejně jako témat. Je tedy těžké přiřadit titul pouze k jednomu žánru. Pořad se může na první pohled jevit jako dílo s jednoduchou zápletkou, ale jeho součástí může být daleko hlubší dějová linie nebo vývoj postav. Například u akčních anime není neobvyklé, pokud se dotýkají takových témat jako je romance, humor či společenská kritika. Stejně tak některé romance jdou ruku v ruce s akčními prvky nebo násilím.

From the anime series Creator s Collectioncollection comes a 1/6th scale figure of the mysterious Alice, she has removed her outfit and is instead posed in a sexy apron for fans to enjoy! An alternate pose allows for a much more risqué pose!

The hentai figurine series made by Alphamax has brought us some very hot figures already and it continues with one of the most renowned artists of the genre.


Height: approx 140 mm.

This item has features and themes that are for adults only. Ages 18 and up. Recommended for mature collectors
General Safety Warning: Products offered may be intended for Adult Collectors. Products may contain sharp points, small parts, choking hazards, and other elements not suitable for children under 15 years old. Size/Weight : 32 x 27 x 21.2 cm / 962g

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku