Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Homeopatie a sport

Homeopatie a sport
MUDr. et MUDr. Ilona Ludvíková
Rok vydání:2013
Vydavatelství:Grada Publishing
ISBN:978-80-247-4545-9
Stran:152
Skladem: na dotaz
Kategorie:Homeopatie, květová terapie
Léčení nemocí, diagnostika, etikoterapie
Léčení přírodními prostředky, herbáře
Kód:007702
Podobné knihy:Homeopatie pro děti
Bachova květová terapie teorie a praxe
Energetické esence spirituální léčivé prostředky
Homeopatická samoléčba
Praktická výroba bylinných tinktur


Sleva 10% - z ceny 239,00 Kč s DPH
Nová cena 215,00 Kč s 10% DPH



Je autorkou několika informačních brožur a výukových materiálů pro stomatology, porodní asistentky a lékaře. Dále se spolupodílela na knize Poznáváme homeopatii, jak se léčit šetrně, Grada Publishing, a.s., 2008.
lékařské asociace je od jejího vzniku v roce 2002, z toho valnou část v její radě.
na klinické využívání homeopatie. Přednáší pro lékaře, fyzioterapeuty, porodní asistentky a farmaceuty. Členkou Homeopatické
Nyní pracuje jako stomatoložka a věnuje se homeopatickému poradenství. Je odbornou konzultantkou
Po ukončení studia pracovala v Masarykově orofaciální onkologické společnosti jako zubní lékařka. Atestaci prvního stupně v oboru stomatologie složila v roce 2001. V témže roce absolvovala francouzskou homeopatickou školu CEDH.
promovala na Lékařské fakultě Masarykovy univerzity v Brně v roce 1994 v oboru stomatologie a v roce 1996 v oboru všeobecného lékařství.
MUDr. et MUDr. Ilona Ludvíková
MUDr. Eva Kettmannová, alergolog, imunolog, homeopat
Jednotlivé kapitoly jsou ve stejném duchu jako velice populární homeopatické přednášky MUDr. Ilony Ludvíkové - mají logické a přehledné řazení. Systém je připraven na rychlou orientaci. Kvality této vyčerpávající příručky určitě ocení odborníci ve sportovní medicíně a fyzioterapii, ale neměla by chybět ani v knihovnách praktických lékařů a pediatrů. Sportovci a především rodiče malých sportovních talentů zoufale hledají šetrnou alternativu v prevenci a terapii běžných nemocí. Tato příručka usnadní přístup širší veřejnosti k homeopatické léčbě běžných potíží a můžeme předpokládat, že bude i motivací pro lékaře a zdravotníky ke vzdělávání se v klinické homeopatii.
MUDr. Kateřina Formánková, pediatr, homeopat
Vážení čtenáři, dostává se vám do rukou nejen ojedinělá publikace přibližující možnosti homeopatie na poli sportovní medicíny a rehabilitace, ale také kniha s hlubokým fi lozofi ckým podtextem. Najdete v ní informace o funkci lidského organismu na makroskopické, mikroskopické a psychosomatické úrovni. Věřím, že v ní naleznete spoustu užitečných rad, jako já, ačkoliv už se zabývám homeopatií dvacet let… děkuji za ni.
Recenze:
Kniha je určena rodičům, trenérům sportujících dětí, fyzioterapeutům a psychologům, všem sportujícím lidem.
komunikovat se svým tělem a získat tak nenahraditelnou zpětnou vazbu a zdroj pozitivního zdraví.
Díky této komplexní příručce získá čtenář přehled o tom, jak během rekreačního i vrcholového sportování pracovat s homeopatickými léky,
věnuje se také sportovním úrazům a poúrazové rekonvalescenci a neopomíjí ani duchovní kontext léčby a výživu sportovce.
Autorka, zkušená homeopatka a lektorka homeopatických kurzů, v textu uvádí ověřené klinické návody pro homeopatickou léčbu běžných potíží,
První kniha tohoto zaměření na českém trhu podává v neobvyklé šíři velmi praktické informace o možnostech využití homeopatie ve sportovní medicíně.

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku