Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Rex Deus tajemství Rennes-le-Chateau a dynastie Ježíše

Rex Deus tajemství Rennes-le-Chateau a dynastie Ježíše
Tim Wallace-Murphy, Marilyn Hopkins, Graham Simmans
Rok vydání:2007
Vydavatelství:Eminent
ISBN:978-80-7281-296-7
Stran:351
Skladem: na dotaz
Kategorie:Historie, filozofie
Náboženství a mytologie
Záhady, tajemství, záhadologie
Kód:007521
Podobné knihy:Newton poslední mág starověku
Čínští předkové zenové školy Sótó
Hlubina návratu
Mayský Ouroboros
Obři aneb Mysterium počátků


Cena 299,00 Kč s 10% DPH



Rex Deus je kniha, jež přináší nový pohled na křesťanství a tajný spolek působící po staletí jako posvátná pokrevní linie, která žije dodnes.

Tato zasvěcená kniha je novodobým hledáním svatého Grálu se všemi nezbytnými prvky neznámých, zašifrovaných dokumentů a příběhů o tajných společenstvích, persekuci a genocidě.

Téměř všechny cesty při tomto hledání vedou do Rennes-le-Château, francouzské vesnice na vršku kopce, jejíž bouřlivé dějiny jsou spojeny s náboženskými a politickými intrikami, záhadami a příběhy o zakopaném pokladu. O jejím tajemství bylo napsáno mnoho, ale jen málokdo by tušil, jak velkou záhadu skutečně skrývá. Je to existence společenství rodů, přímých potomků dvaceti čtyř veleknězů z jeruzalémského chrámu.

Příběh o společenství Rex Deus je prvním důkladným zkoumáním této utajené dynastie, jejíž členové se již mnohokrát spojili, aby změnili běh dějin a která hrála klíčovou roli v následnictví Davidova rodu na jeruzalémském trůnu po první křížové výpravě. Odhaluje skutečný vliv této tradice na vývoj evropské kultury, na vznik americké ústavy a ukazuje také, jak bylo pravé učení Ježíše Krista uchováváno ve víře, že se stane přínosem v nesnadných časech počátků třetího tisíciletí.

Obrazová příloha
Rejstřík
Doporučená literatura
Tabulky
V. Dle jejich plodů poznáte je
IV. Rex Deus - určení a jeho uchování
III. Doba templářů
II. Blíž pravdě?
I. Historie a mýty Rennes-le-Chateau


Téměř všechny cesty při tomto hledání vedou do Rennes-le-Chateau, francouzské vesnice na vršku kopce, jejíž bouřlivé dějiny jsou spojeny s náboženskými a politickými intrikami, záhadami a příběhy o zakopaném pokladu..

Kniha je novodobým hledáním svatého Grálu se všemi nezbytnými prvky neznámých, zašifrovaných dokumentů a příběhů o tajných společenstvích, persekuci a genocidě.

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku