Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Kosmický had - po šamanských stezkách k tajemnému jazyku DNA a ke kořenům poznání

Kosmický had - po šamanských stezkách k tajemnému jazyku DNA a ke kořenům poznání
Jeremy Narby
Rok vydání:2018
Vydavatelství:Rybka Publishers
ISBN:80-87067-00-2
Stran:286
Skladem: na dotaz
Kategorie:Historie, filozofie
Léčení přírodními prostředky, herbáře
Magie, šamanismus, kabala
Kód:007448


Cena 549,00 Kč s 10% DPH



V této objevné a vskutku průkopnické knize přináší Jeremy Narby zcela nový pohled na téma vědění a moudrosti původních přírodních národů Amazonie.

Provádí nás stezkami starobylého šamanského vědění, které amazonští indiáni získávají především prostřednictvím požívání halucinogenních rostlin.

Zárověň nás zasvěcuje do tajů DNA, kyseliny dirybonukleové - jedinečné chemické látky, která je podstatou existence všech živých soustav na Zemi.

Obsah.

1. Pralesní televize 2. Antropologové a šamani 3. Matka matky tabáku je had 4. Záhada v Riu 5. Rozostřování 6. Vnímání souvislostí 7. Mýty a molekuly 8. Očima mravence 9. Přijímače a vysílače 10. Slepý úhel biologie 11. "Co ti na tom trvalo tak dlouho?"

Poznámky Bibliografie Poděkování Ilustrace Rejstřík

V knize Kosmický had, která od svého prvního vydání nepřestává budit zájem v řadě zemí světa, přináší Jeremy Narby zcela nový pohled na téma vědění a moudrosti původních přírodních národů Amazonie. Provádí nás stezkami starobylého šamanského vědění, které amazonští indiáni získávají především prostřednictvím požívání halucinogenních rostlin. Ve svém putování za poznáním nás zároveň zasvěcuje do tajů DNA, kyseliny deoxyribonukleové – jedinečné chemické látky, která je podstatou existence všech živých soustav na Zemi. Narbyho kniha nahlíží otázku „indiánského vědění“ v širokém filozofickém a kosmologickém rámci, v němž odhaluje netušené souvislosti mezi šamanským věděním a moderní biologií.

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku