Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Magická prasíla

Magická prasíla

9. Planina džbánů a menhirové pole na chmelnici
8. Čas a trpělivost přináší záhadnou feng - šuej
7. Magické spirály a žezla síly
6. Egyptský kříž života (anch) a nákrčník (torques) Keltů
5. Hadí záhady světa
4. Šamani, mágové a tajemní věční manuové
3. Mocné kameny se stávají pouze kameny moci
2. Dračí zuby, hadí kameny a vejce druidů
1. Hledání kořenů
Obsah:
Kdo chce být zasvěcen nejen do tajů záhadných kamenů a pyramid, ale také do samotných záhad asijských magických nauk, nechť se přesvědčí o tom, že některé prastaré kultury už poznaly tajemství elixíru mládí právě díky důkladnému poznání prasíly.
Právě ony upozorňují na určující složku, díky níž tušíme strukturu Vesmíru, a tou je magická prasíla. Mnohé mýty se hemží záhadnými hady a draky, kteří svou jednotnou esoterickou symbolikou odhalují další dosud neobjevená tajemství.
Odhaluje utahovanou prasílu v souvislostech, s jejím poznáním v magii šamanů, medicinmanů, bráhmanů či manuů. Čtenář může porovnávat obdivuhodné kosmologické báje a mýty, obsahující znalosti, související se vznikem vesmíru.
Kniha, která právem patří do esoterické literatury, zavádí čtenáře za hranice lidského vnímání, mezi magická tajemství zázračných, až stovky milionů let starých amuletů i drahých kamenů, mezi podivuhodné léčivé sály zkamenělých kostí, klů, šperků, ornamentů, paroží atd.
Po tzv. magii místa, důkladně popisované v knize "Zpověď druida", jsou v tomto volném pokračování uvedeny další netušené souvislosti a odhalení mnoho neuvěřitelných záhad.
V třikrát třech kapitolách jsou rozebrány pozoruhodné vztahy a závislosti, které jsou od sebe, pouze zdánlivě, na hony vzdálené.
To mu v dostatečné míře podává autor této knihy, který byl po celý život tvrdě a cíleně usměrňován k tomu, aby mohl být dostatečně zasvěcen a podat kromobyčejná svědectví o magické prasíle a jevy s ní související.
Kniha "Magická prasíla" se od velké většiny ostatních odlišuje, protože je určena především nespokojenému čtenáři, který pociťuje, že je kolem něho stále něco nevysvětlitelného, neuchopitelného a tajemného; čtenáři, který se chce při hledání pravdy dostat za hranice současných doposud neobjasněných a utajovaných hermetických vědomostí.
Právě na tomto jednoduchém a snaživým autorem knihy podrobně doloženém příkladu, je zřetelně vidět nadměrnou snahu cosi vysvětlit, bez základní znalosti o magické prasíle a jejích účincích, tedy něčeho co nejvyšší egyptští zasvěcenci už před mnoha tisíci let velice dobře znali a ovládali.
Pro ilustraci uvádím, z této nejmenované knihy, jeden příklad za všechny. Skupinka objevitelských nadšenců se, po poměrně krátké procházce, cítí velice unavena. Prochází se totiž, aniž by si to uvědomovala a bez jakýchkoli základních poznatků, jak po nebezpečných prostorách, s negativním vzařováním, tak po výrazné linii negativního vzařování (podél západní hrany Chufuovy pyramidy (od severu k jihu), tedy v místech výrazně oslabujících lidský organismus.
Jedním z nich je i kniha, prý význačného nostradamovského badatele, pokoušející se údajně popisovat léčivou sílu egyptských pyramid.
Odvážnější autoři, zabývající se těmito záhadnými jevy, na sebe nabalují skupinky nadšených a vnímavých jedinců, aby, z jejich dílčích a zmatených poznatků, vyráběli další, z hlediska skutečného osvětlování utajovaných záhad, nic neříkající výtvory.
On i autoři takovýchto knih se tak stávají pouhými vykladači představ, buď převzatých, nebo vzácněji i vlastních. Zvídavý čtenář je zavalen množstvím více, nebo méně zajímavých informací, aby se po přečtení knihy, o samé podstatě popisovaných záhad, vlastně téměř nic nového nedozvěděl.
Typickým příkladem je snad nejznámější z nich Kabala od světově uznávaného hermetika Papuse. Nic neříkající kniha je plná náznaků a dohadů o ničem.
Tak se na mnohé doposud nevysvětlené jevy, jevící se jako záhadné, hromadí spousty nic neříkajícího balastu, pod jehož nánosem se jejich základní podstata, která měla být údajně vysvětlena, zcela zákonitě vytrácí.
Mnohé záhady jsou v nich velice často podrobně popisovány, důkladně rozebírány ze všech možných i nemožných pohledů.
V těchto knihách jsou vděčným námětem mnohá zapomenutá tajemství starobylých říší, starověkých kultur i středověkých mágů mnohdy po celá tisíciletí utajovaná.
Na celém světě vyšlo, za posledních několik desítek let, tisíce knižních titulů, zabývajících se záhadnými fenomény různého druhu, souvisejících s něčím nevysvětlitelným, záhadným či magickým.

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku