Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Afrodisiaka magické a rituální použití

Afrodisiaka magické a rituální použití
Richard Alan Miller
Rok vydání:1995
Vydavatelství:Volvox Globator
ISBN:80-85769-44-1
Stran:160
Skladem: na dotaz
Kategorie:Meditace, mystika
Posmrtný život, reinkarnace, karma
Psychologie, psychoterapie, psychiatrie
Kód:006818


Cena 699,00 Kč s 10% DPH



Obsah:

Část 1. Rostlinná afrodisiaka

Alstonia Arekový ořech Damiana Durman Fo-ti-tieng Iboga Locika jedovatá Mandragora lékařská (pokřín) Muira-puama . Paulinie nápojná (guarana) Pelyněk pravý (absint) Pepřovník opojný (kawa-kawa) Puškvorec obecný Všehoj americký (americký žen-šen) Yahé Yohimbe

Část II. Afrodisiaka trochu jinak

Hormony Strava Léčiva .. Vůně Tantrismus

Richard Alan Miller

je přírodovědec širokého zaměře­ní, jehož základní odborné krédo by se dalo shrnout do myšlenky,

že věda nesmí být odtržena od člověka a jeho skutečných problémů.

R. A. Miller vystudoval teoretickou fyziku na Wa­ shington State University. Po studiích (1966) se více než deset let věnoval lékařskému výzkumu na někte­ rých z předních amerických pracovišť včetně společ­ ností Boeing a E. I. Dupont de Nemours.

Několik let pracoval v anesteziologickém oddělení University of Washington. Zde mohl plně uplatnit své lékařské i fyzikální znalosti, což dokládá série článků o fyzice a parapsychologii v několika mezinárodních časopi­ sech.

V té době již vyučuje parapsychologii na několika universitách, přednáší o šamanismu, magii, alchymii, pěstování léčivých bylin jako tržních plodin...

V roce 1972 zakládá vlastní společnost zaměřenou na prodej a studium léčivých bylin a koření, věnu­ je se taktéž knižní produkci zaměřené na fytoterapii, zdravou výživu a okultismus.

Společnosti dává název podle tradovaného keltského svátku jara Beltane Cor­ poration (dnes se nazývá Beltane Herb Company).

Později rozšiřuje svou aktivitu i do sféry zemědělství a stává se nákupčím Western Herb Farms, Inc.

Využívá své erudice v oblasti fyziky a navrhuje několik dílčích zlepšení pro technický park malých a středních farmářů.

V jistém ohledu završuje své praktické i teo­ retické znalosti velkoplošným pěstováním některých druhů léčivých rostlin a koření, schopných konkurovat importovaným plodinám.

Vydává informační bulletin Herb Market Report, považovaný za jeden z nejlepších svého druhu. Je externím redaktorem Acres USA.

V současné době se Richard Alan Miller nadále věnuje výzkumné práci. Jeho aktuální cíl je nemalý: soustřeďovat se na vysoce účinné a dokonalé tech­ nologie, které však nejsou doprovázeny negativními dopady na životní prostředí člověka.


Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku