Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


EFT pro každého

EFT pro každého


Mnoho účastníků jednodenního kurzu EFT PRO KAŽDÉHO.. si sama dokázala odstranit spoustu fyzických i psychických problémů, jako vyrážky, fyzické bolesti (ty se odstraňují už během kurzu) a s následnou bezplatnou telefonickou či e-mailovou asistencí, která je součástí všech mých kurzů, se vyřešil dokonce problém neplodnosti.
Samotnou metodu EFT je velmi lehké se naučit a téměř každý si dokáže sám pomoci od spousty problémů.
EFT UŽ MNOHOKRÁT POMOHLO I TAM, KDE VŠECHNY OSTATNÍ METODY SELHALY.
CELKOVÁ ÚSPĚŠNOST EFT SE UVÁDÍ 89%
Srovnávací studie ukazují, že zhruba 60% lidí má už po prvním použití EFT pocit úlevy a pociťují, že "něco důležitého se změnilo". Dalších 20% se cítí znatelně lépe a použijí EFT znovu k dosažení více výhod.
ÚSPĚŠNOST EFT
Bez ohledu na to jak zdravě jíte a jak zdravý způsob života vedete, pokud vám emoční překážky budou stát v cestě, nikdy nedosáhnete ideálního zdraví či uzdravení.
I přes to, že je stále velmi přehlíženo, je emoční zdraví absolutně nezbytné pro naše fyzické zdraví a léčení.
Bohužel metoda není zázračná a problémy některých lidí jsou tak intenzivní, že už zmínka o nich přináší fyzickou či emocionální bolest.
Na rozdíl od jiných metod, EFT obvykle funguje rychle a podstatná úleva od problému je většinou dosažena bez bolesti nebo jen při malé bolesti (ta je způsobena klepáním na akupresurní body- jako při akupresuře).
EFT často přináší úlevu i u fyzických symptomů, což jen dokazuje na spojeni mezi našimi tělesnými a emocionálními problémy. Emocionální zdraví je neodmyslitelnou podmínkou pro fyzické zdraví.
V EFT bereme tyto energie jako prvotní příčinu našich emocionálních problémů. Možná i díky tomu má EFT výsledky daleko přesahující jiné konvenční způsoby léčení.
Jemné energie cirkulující v našich tělech byly a často ještě jsou ignorovány západními vědci a lékaři. Diky tomu bylo jejich využití v emocionálním a spirituálním léčení jen velmi sporadické.
PRINCIPY EFT
Často pomohla i tam, kde všechny ostatní metody selhaly
Můžete se ji snadno naučit a používat
Nepoužívá žádné pomůcky ani léky
Je nebolestivá
Má dlouhotrvající výsledky
Obvykle rychlá
Výhody metody EFT spočívají v tom, že je:
PŘÍČINOU VŠECH NEGATIVNÍCH EMOCÍ JE PORUCHA V ENERGETICKÉM SYSTÉMU ČLOVĚKA.
EFT je v podstatě emoční forma akupresury, založená na převratném objevu dr.Callahana, že:
Je to metoda řadící se mezi ve světě velmi uznávané techniky spadající do oboru nazývaného energetická psychologie.
Její výsledky dalece přesahují možnosti klasických, dosud známých metod a principů, což je důvodem její velké popularity na celém světě. Další její výhodou je, že s mnoha problémy si může klient poradit sám, jen za pomoci EFT manuálu, který nabízíme zdarma.
Řadí se mezi metody Energetické psychologie, které velmi efektivně kombinují práci mysli s fyzickým tělem.
Univerzální léčebná metoda EFT, patří mezi nejefektivnější léčebné metody.
EFT je zkratka pro anglický název Emotional freedom techniques, což jsem volně přeložila jako techniky emoční svobody. Tvůrcem metody EFT je pan Gary Craig.
Její základy se může naučit každý už na základě této knihy a sám si díky ní pomoci od spousty problémů ať už psychických či fyzických.
Autorka nás ve své knize seznamuje se základy metody EFT, kterou před několika lety přivezla do České republiky a úspěšně ji zde zavedla.

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku