Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Miluj svůj život II - ilustrované vydání

Miluj svůj život II - ilustrované vydání
Novinka

Louise L. Hay
Rok vydání:2019
Vydavatelství:Pragma
ISBN:978-80-7549-319-4
Stran:256
Skladem: na dotaz
Kategorie:Emoce, podvědomí, sebepoznání
Psychologie, psychoterapie, psychiatrie
Životní styl, výživa, kuchařky
Kód:005774


Sleva 10% - z ceny 299,00 Kč s DPH
Nová cena 269,00 Kč s 10% DPH




Nově zpracované vydání tohoto bestselleru v zajímavém barevném provedení na křídovém papíře).

V roce 2008 byl o této pozoruhodné ženě a autorce tolika úspěšných knih natočen celovečerní film, nazvaný stejnojmenně jako její neslavnější literární dílo. Tento film nejenom, že mapoval životní dráhu spisovatelky, ale také aplikoval principy jeho celoživotního chápání a vedení vlastního života.
Nakladatelství Louise L. Hay následně spolupracovalo na některých knihách a audio knihách například s Weynem Dyerem. A při činnosti tohoto nakladatelství byla založena charitativní organizace nazvaná jako Hay Foundation, a která se zaměřuje zejména na léčbu AIDS.
V následujících letech se Louise L. Hay vyjma spisovatelské činnosti věnovala také charitativním činnostem, zejména pak projektu léčby AIDS. Na tomto projektu se podílela řada dalších významných osobností, za jednu z nejvýznamnějších lze označit Oprah Winfrey. Během této doby prodala Louise Hay více než 35 milionů kopií své nejslavnější knihy, a to ve více jak 30 jazykových vydáních.
V roce 1976 napsala Louise L. Hay stručnou brožuru s názvem Heal Your Body a následně toto dílko vložila do své knihy You Can Heal Your Life (v českém překladu Miluj svůj život). Tato kniha byla poprvé vydána v roce 1984 a stala se literárním hitem. V roce 2008 se tato kniha umístila na seznamu bestsellerů prestižních novin New York Times.
V letech 1977 - 1978 autorka onemocněla rakovinou děložního čípku, na jejímž vzniku se podílelo i její problematické dětství. Po komplikované léčbě se z tohoto onemocnění vyléčila, jak později napsala, značnou roli sehrála její důvěra sama v sebe a její duchovní přesvědčení.
Na počátku sedmdesátých let se stala praktikantkou náboženské instituce Regilious Science. V této roli dokázala lidem předat účinně informace a ujistit je, že jsou schopni léčit své nemoci. Stala se postupně velmi populární vedoucí jednotlivých setkání organizace. V této době studovala transcendentální meditaci pod vedením M. Maheshe Yogiho na univerzitě Fairfield ve státě Iowa.
V této době našla oporu v náboženské instituci First Church of Religious Science, která sídlila na 48th Street a učení této instituce na ni hluboce vnitřně zapůsobilo a změnilo její vnitřní pohled na život. Následně se zaměřila na studia metafyzických prací autorů jako například F. Scovel Shinn nebo zakladatele náboženské instituce Ernesta Holmese, který ji nasměroval na nauku o pozitivním myšlení, jak léčit své tělo a duši.
V roce 1954 se vdala za anglického obchodníka Andrewa Haye, ale po 14 letech bylo manželství rozvráceno, když svého manžela přistihla s jinou ženou.
Následně se přestěhovala do Chicaga, kde pracovala v podřadných pracovních pozicích a v roce 1950 se přesunula do New Yorku. V této souvislosti si nechala změnit jméno a začala kariéru v módním průmyslu. V této činnosti byla úspěšná, pracovala pro Billa Blasse, Olega Cassiniho nebo Pauline Trigere.
Autorka se narodila v Los Angeles chudé matce, která se později podruhé vdala a Louise L. Hay získala násilného a hrubého nevlastního otce. Když bylo Louise Hay pět let, byla znásilněna sousedem. V 15 letech byla vyloučena ze střední školy bez řádného ukončení, protože otěhotněla a na svoje šestnácté narozeniny porodila holčičku, kterou byla dána k adopci.
Životní příběh Louise L. Hay byl poměrně pohnutý.
"Pokud jsme ochotni vykonat potřebnou mentální práci, může být uzdraveno takřka vše."
Její základní poselství zní následovně:
Autorka mimo toho, že je úspěšnou a uznávanou spisovatelkou je také mezinárodně uznávanou představitelkou hnutí New Age.
Autorka se zaměřuje odstraňování překážek, které brání čtenáři naplno žít a radí, jakými způsoby dosáhnout kvalitního života. Knihy Louise L. Hay vycházejí celosvětově a byly přeloženy do více jak 30 světových jazyků.
Jako duchovní učitelka radí v této knize čtenářům, a také v dalších svých knihách, jak objevovat a využívat svůj potenciál tvůrčích schopností.
Louise L. Hay je autorkou řady uznávaných motivačních knih a jejím mezinárodním bestsellerem je kniha Miluj svůj život.
Toto nakladatelství publikuje zejména knihy Louise L. Hay, audio a video nahrávky a knihy zaměřené na New Age, sociologii, psychologii, alternativní medicínu, zdravou výživu, vzdělávání, obchod, apod.
se narodila 8. října 1926 a v současnosti je uznávanou autorkou řady motivačních knih a zakladatelkou vydavatelství Hay House, které bylo založeno v roce 1987.
Louise L. Hay
Vydáte-li pozitivní energii při práci se svou myslí, můžete uzdravit své tělo. Pozitivní změny v myšlení vytváří prostředí, které nás povede k prožití kvalitnějšího a plnějšího života.
Hlavní poselství této knihy by se dalo shrnout:
Světově proslulá autorka vytvořila dárkovou edici knih Miluj svůj život.

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku