Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Páter František Ferda - experimenty recepty životní osudy

Páter František Ferda - experimenty recepty životní osudy
Zdeněk Rejdák
Rok vydání:2016
Vydavatelství:Eminent
ISBN:80-85876-90-6
Stran:224
Skladem: na dotaz
Kategorie:Léčení nemocí, diagnostika, etikoterapie
Léčení přírodními prostředky, herbáře
Léčitelé, jasnovidci, psychotronici
Kód:004587
Podobné knihy:Pětiminutový léčitel
Léčivá energie vašich rukou


Cena 299,00 Kč s 10% DPH



Farář František Ferda je jednou z nejpopulárnějších postav našeho lidového léčitelství.

V této knize se dočtete o experimentech, receptech a životních osudech tohoto známého léčitele.

František Ferda

muž, který dokáže stanovit diagnosu pacienta i na vzdálenost stovky kilometrů...

Tento jasnovidný kněz z Česka je středem zájmu vědců již několik let. V Moskvě jej prověřovala celá skupina vědců, před nimiž uskutečnil podivuhodné pokusy.

"Stanovil jsem tisíce diagnos na dálku" říká Ferda "a nevěřím, že jsem se spletl, byť v jednom případě. Jsem římskokatolický kněz. Narodil jsem se 31. 3. 1915 a můj životopis je jednoduchý. Navštěvoval jsem normální školy, pak jsem se rozhodl pro universitní fakultu. Zapsal jsem se na teologii, protože jsem se cítil být povolán knězem.

První odvětví medicíny, v němž jsem zjistil, že mám dílčí schopností, byla iridoskopie, metoda, která se snaží zjistit pomocí zkoušek sídlo a druh narušení organizmu, nacházejících se v rozličných částech lidského těla. Vypracoval jsem svou osobní metodu, jejíž pomocí se mi podařilo dosáhnout nejlepších výsledků. Kromě jiného jsem studoval bylinkářství, shromažďoval jsem recepty ze starých knih a rozvíjel je podle hledisek vlastních.

V roce 1964 jsem dostal dopis od jedné paní, která bydlela asi 50 km od místa mého bydliště. Byla velmi nemocná a žádala mě o pomoc. Napsala mi, protože se nemohla pohybovat. Dopis oné paní jsem dal na psací stůl a položil na něj ruku. Pak jsem se plně soustředil a čekal jsem, co bude následovat. Asi za dvě minuty se místnost začala točit dokola, zdálo se mi, že jdu, že scházím z cesty a že se propadám do bažiny. Nebál jsem se a zůstal jsem soustředěný. Vstoupil jsem do jakéhosi transu. Měl jsem pocit, že sedím proti ženě, která mi psala a že dokonale znám její fyzický stav. Tato žena se v dopise zmiňovala o poruše ledvin.

V těchto okamžicích jsem měl pocit, že přesně vím, že v její levé ledvině je velký kámen v pravé pak plno malých kamínků, jakoby písku. Napsal jsem jí dopis, jak a co má užívat a ona mi později napsala, že se uzdravila. Kolik diagnos jsem určil na dálku bych ani nespočítal."

"Seznámil jsem se s Ferdou při kongresu v Moskvě" říká ing. Steinhiler. "Dnes ráno jsem hospitalizoval 75letého pacienta. Podrobujeme ho zkouškám a analýzám". Říká, "byla to nesnadná operace, kterou musel podstoupit, zákrok se podařil, ale nepodařilo se zastavit krvácení. Bojím se nejhoršího", říká ing. Steinhiler. F. Ferda okamžitě zasahuje. "Váš pacient má velký nedostatek tromhoplasů a ultrombinů", řekl také co je třeba udělat aby se krvácení zastavilo. Profesor mu uvěřil, ihned ordinoval, co mu Ferda navrhnul a za několik dní potom se dal doprovodit do našeho hotelu, aby poděkoval člověku, který mu zachránil život.

"Je nějaké vysvětlení těchto výsledků?

Věřím, že Ferdovi se podařilo podřídit si i částečně využít svou mysl. Tajemství spočívá v mysli. Náš mozek má nesmírnou kapacitu, kterou nevyužíváme. Lidský mozek může dosáhnout 1 miliardu bitů za sekundu. Celý zbytek bitů spí, je to nevyužitá energie. F. Ferda je člověk, který toto umí využít."

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku