Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Alchymista dárkové vydání

Alchymista  dárkové vydání
Paolo Coelho
Rok vydání:2012
Vydavatelství:Argo
ISBN:978-80-257-0684-8
Stran:192
Skladem: na dotaz
Kategorie:Beletrie, matematika, různé
Emoce, podvědomí, sebepoznání
Psychologie, psychoterapie, psychiatrie
Kód:004394
Podobné knihy:Jak myslí kůň
Lék na velké starosti: malé radosti


Sleva 7% - z ceny 248,00 Kč s DPH
Nová cena 231,00 Kč s 10% DPH



Jeho knihy vyšly ve více než 140 zemích světa a byly přeloženy do 51 jazyků. Doposud bylo prodáno více než 31 milionů výtisků a zájem o jeho dílo mezi čtenáři nepolevuje.
Od roku 1997 je tento spisovatel zvláštním poradcem UNESCO pro projekt Cesty víry.
Za svou literární činnost byl vyznamenán četnými zahraničními cenami a v roce 1996 jej francouzský ministr kultury jmenoval rytířem Řádu umění a literatury.
Vůdčími motivy tohoto brazilského autora jsou víra ve zlepšování celého vesmíru a odvaha hledat svůj osud.
Napsal několik děl o okultismu a magii, vydal také soubor svých textů publikovaných v novinách.
K jeho dalším dílů patří Brida (1990), Valkýry (1991), U řeky Piedra jsem usedla a plakala (1994), Pátá hora (1996), Veronika se rozhodla zemřít (1998) a Ďábel a slečna Chantal (2000).
Jeho druhá kniha Alchymista (1988), která vypráví takřka pohádkový příběh španělského pastýře za pokladem, mu pak zajistila celosvětový věhlas a stala se knižním fenoménem své doby.
Mimořádný ohlas vzbudil již svým prvním autobiografickým dílem Mágův deník (1987), v němž čerpal ze svých zážitků a duchovních cvičení na pěší pouti do galicijského Santiaga de Compostela.
Napsal také řadu textů písní pro jedny z nejznámějších zpěváků v Brazílii, jako jsou Elis Regina, Rita Lee nebo Raul Seixas.
se narodil v roce 1947 v Rio de Janeiro v Brazílii. Ještě, než se začal plně věnovat spisovatelské práci, pracoval jako řiditel a autor v divadle, skladatel a novinář.
Paulo Coelho
Na cestě za oním pokladem je třeba přetvořit vlastní osobnost, jako alchymista přetváří obyčejný kov ve zlato a současně se učit, jak skrze viditelné věci dojít k duchovnímu ponaučení.
Na cestě za oním dvojím pokladem, plné zkoušek a důležitých setkání, je třeba dbát všech znamení a s neustálou trpělivostí a odvahou (jako alchymista sledující proměnu obyčejného kovu ve zlato) přetvořit samu svou osobnost.
Takřka pohádkové vyprávění o cestě španělského pastýře za zakopaným pokladem, vycházející z příběhu o splněném snu ze sbírky Tisíc a jedna noc, je zároveň výzvou k naplnění vlastního osudu i poznáním posvátnosti světa, v němž žijeme.
Román - největší brazilský bestseller všech dob - byl dosud přeložen do 34 jazyků a prodalo se ho na 10 milionů výtisků.

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku