Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Tantra spiritualita a sex

Tantra spiritualita a sex
Osho Rajneesh
Rok vydání:1994
Vydavatelství:Pragma
ISBN:80-85213-45-1
Stran:87
Skladem: na dotaz
Kategorie:Manželství, vztahy, sexualita
Meditace, mystika
Kód:004190


Cena 140,00 Kč s 10% DPH



Takový stav lze navodit i v jiných dimenzích, například při při ranní procházce. V takovém případě jste ve spojení se vzduchem, s vycházejícím sluncem, s oblohou, se stromy. Nebo když se díváte v noci na hvězdy, na měsíc, i tehdy je možné prožívat stejný pocit. Můžete být v sexuálním spojení s celým vesmírem, když jednou poznáte, jak toho dosáhnout.
Opravdu dojde k tomu, že celá existence se stane tím druhým, vaší milou, vaším milým. Později může být tato technika používána kontinuálně a člověk může zůstat v trvalém kontaktu s Existencí.
Až to jednou zažijete, můžete používat tuto techniku sami. To vám dá novou svobodu - volnost od toho druhého.
Ten druhý je jen bránou k celku. Jenomže vy tolik spěcháte, že to nikdy nepocítíte. Zůstanete-li ve spojení v hlubokém žáru po hodiny spolu, zapomenete na toho druhého a ten druhý se stane jen pokračováním Celku.
Ten druhý je jen dveřmi. Milujete-li se se ženou, milujete se ve skutečnosti se samotnou Existencí. Žena je jen dveřmi, muž je jen dveřmi.
Brzy ucítíte, že se kruh vytvořil. Nyní nebyl vytvořen mužem a ženou. Jste-li muž, potom se celý vesmír stává ženou. Jste-li žena, pak se celý vesmír stává mužem. Nyní jste v hlubokém spojení se samotnou Existencí a dveře, kterými byl partner, zmizí.
Dělejte, jako by tady byl. Jen na počátku to je "jako kdyby", potom ten druhý zde skutečně je. Chovejte se, jako když se právě ponořujete do milostného aktu. Dělejte všechno, co jste dělali s vaším partnerem. Křičte, pohybujte se, natřásejte se. Brzy tady bude kruh - a je to zázračný kruh.
Dovolte to. Zapomeňte úplně, že ten druhý zde není.
Ukázka:
Autor nás uvádí do tantry, v níž se sex může stát dveřmi k nejhlubším posvátným zážitkům. Knížka je nejcitlivějším příspěvkem týkající se lidské sexuality.

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku