Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Partnerské horoskopy (Synastrie)

Partnerské horoskopy (Synastrie)


M. Jehle se v této knize zabývá problematikou, která se tradičně označuje jako synastrie a spočívá v aspektovém porovnávání dvou (partnerských) horoskopů. Autor nejprve probírá témata jednotlivých planet ve formě: Slunce partnera v tvém 1., 2. atd. domě, dále Slunce partnera v aspektu na tvé Slunce, Lunu, Merkura atd.

Další kapitolu knihy tvoří charakteristika Venuše a Marta ve znameních zvěrokruhu: Venuše v Beranu, Venuše v Býku atd. Třetí část knihy obsahuje praktické pokyny pro výklad horoskopu ve formě relevantních otázek. Tato kniha představuje třetí část řady Tvůrčí astrologie (viz M. Jehle, Transity planet, Sagittarius 2000 a Astrologie v poradenské praxi, Sagittarius 2002).

Není tvůj partner ukázkový příklad ukázněnosti a spolehlivosti? Tak jako tak se zdá, že má zvláštní talent na to, aby ti svým chováním připomínal, jak by ses ty sama měla s plnou odpovědností stavět ke svým každodenním povinnostem. Když vidíš, jaký důraz klade na spořádaný společný život, můžeš se na tom naučit, jak si naprogramovat svůj vlastní život a jak mu vtisknout určitý rytmus a řád. Do jaké míry se to děje v jeho režii, závisí také na tom, jak si ty sama budeš umět uspořádat svou práci podle svých vlastních měřítek a jaký význam jí v ní budeš spatřovat. A nakonec se přece dokážeš obejít i bez přímé pomoci svého partnera, nebo snad ne?
Slunce partnera v tvém 6. domě
Ukázka 2
Jemný a citlivý, neobyčejně vnímavý a sdílný - takto vycházíš životu vstříc se svým Ascendentem v Raku. Jelikož se rád k někomu přitulíš a o každého rád pečuješ, potřebuješ někoho, kdo je zdrženlivý, umí říct Ne a nevadí mu, když je sám (Descendent v Kozorohu). Tvrdost a kázeň přenecháváš raději své partnerce, aby ses mohl i nadále na druhé dívat úkosem, sedět v koutě a dávat najevo, že ti druzí ubližují a urážejí tě. Lepší polovička tvého Ascendentu v Raku je korektní, je si vědoma své odpovědnosti a je na ní spolehnutí. Díky tomu se už necítíš tolik zranitelný a nepůsobíš už tolik dětinským dojmem, takže můžeš nerušeně hrát svou roli starostlivého pečovatele.
Ascendent Rak - Descendent Kozoroh
Ukázka 1

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku