Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Brána k opravdovému zasvěcení

Brána k opravdovému zasvěcení
František Bardon
Rok vydání:2008
Vydavatelství:Chvojkovo nakladatelství
ISBN:80-86183-01-7
Stran:215
Skladem: na dotaz
Kategorie:Magie, šamanismus, kabala
Meditace, mystika
Posmrtný život, reinkarnace, karma
Kód:004088
Podobné knihy:Pomůcka k introspekci
Frabato - autobiografický román
Klíč k opravdové Kabale
Praxe magické evokace


Cena 399,00 Kč s 10% DPH



Není snadné vyjádřit jednoduchými slovy tak vysokou oblast,jakou je magie, aby byla každému srozumitelná. O této knize se dá tvrdit,že se to podařilo.

Zájemci o duchovní cesty si často stěžovali, že jim není dána možnost být zasvěcen Mistrem nebo guruem a tím že je pravé vědění přístupné jen zvlášť nadaným a obdařeným jedincům. Mnozí z hledajících museli pročíst hory knih, aby alespoň tu a tam zachytili zrnko pravdy. Kdo se vážně zabývá vlastním vývojem v duchovní oblasti, kdo nesleduje toto svaté vědění jen z pouhé zvědavosti, ten najde v tomto díle nejlepšího průvodce na cestě k zasvěcení. Toto dílo může být plným právem nazváno vstupní branou k pravému zasvěcení. Je to klíč k využití univerzálních zákonů.

Ukázka:

Vědění, odvaha, chtění a mlčení představují ony čtyři základní pilíře chrámu Šalamounova, tedy opět mikro a makrokosmu, na nichž byla vybudována svatá věda magie. Podle oněch čtyř živlů jsou to základní vlastnosti, které musí mít každý mág, chce-li dosáhnout ve vědě toho nejvyššího.

Magické vědění si horlivým studiem může osvojit bez rozdílu každý a znalost zákonů mu pak umožní, aby dospěl postupně až k nejvyšší moudrosti.

Chtění je aspekt vůle, jehož je možno ve svaté vědě a v běžném životě vůbec bezpečně dosáhnout houževnatostí, trpělivostí a vytrvalostí. Koho nepudí jen pouhá zvědavost, ale kdo je pevně rozhodnut jít a dospět až k samému vrcholu vytčeného cíle, ten musí vyvinout nezlomnou vůli.

Odvaha: Kdo se neleká ani obětí ani překážek, kdo nedbá mínění druhých, ale jde neohroženě za svým cílem, nevšímaje si také toho, zda úspěch či neúspěch se mu staví v cestu, tomu se zajisté projeví to Nejvyšší.

Mlčení: Kdo se vychloubá a honosí, kdo se ohání svou moudrostí, ten se nikdy nestane dobrým mágem. Mág nemá zapotřebí usilovat o to, aby byl považován za autoritu, naopak, činí vše, aby zůstal nepoznán. Mlčení je Moc! Čím více o svých zkušenostech a znalostech každý mág pomlčí, přesto se ale lidem nevyhýbá, tím více mu z nevysychajícího pramene moudrosti bude poskytnuto.

Komu tedy záleží na tom, aby dosáhl vědění i moudrosti, nechť v sobě vybuduje tyto čtyři základní vlastnosti, bez kterých by ve svaté magii nic podstatného nesvedl.

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku