Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Cesta pokojného bojovníka

Cesta pokojného bojovníka
Dan Millman
Rok vydání:1995
Vydavatelství:Sagittarius
ISBN:80-901898-0-6
Stran:219
Skladem: na dotaz
Kategorie:Emoce, podvědomí, sebepoznání
Magie, šamanismus, kabala
Psychologie, psychoterapie, psychiatrie
Kód:004044


Cena 260,00 Kč s 10% DPH

Autentický a poutavý příběh autora o nesnadné cestě od pouhého vnějšího úspěchu k nalezení sebe sama představuje snahu o zakotvení pomíjivého, každodenního života v hodnotách, které trvají věčně a jsou zdrojem jeho smyslu.

Autor této knihy DAN MILLMAN, někdejší mistr světa v gymnastice, vyučuje dnes na amerických universitách kromě gymnastiky i orientální bojová umění, jógu, tanec a další formy duchovně-tělesných cvičení.
V této knize líčí příběh své „niterné cesty", která započala jedné noci u obyčejného benzínového čerpadla, kde se setkal se svým guru, jemuž dal jméno Sokrates.

Předností Millmanova příběhu o nesnadné cestě od pouhého vnějšího úspěchu k nalezení sebe sama je autenticky vyznívající snaha o zakotvení pomíjivého, každodenního života v hodnotách, které trvají věčně a jsou zdrojem jeho smyslu.

Autor pokračuje v líčení své cesty v knize Návrat pokojného bojovníka

Obsah:

Předmluva Čerpací stanice Na konci duhy KNIHA PRVNÍ: VÍTR ZMĚN Obluzená mysl Předivo iluzí Velký útěk KNIHA DRUHÁ: VÝCVIK BOJOVNÍKA Broušení meče Horská stezka Radost za hranicí mysli KNIHA TŘETÍ: BEZDŮVODNÁ RADOST Hledání je u konce Brána se otevírá EPILOG: SMÍCH VE VĚTRU Závěrečná poznámka

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku