Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Jak udělat dojem a přesvědčit moc šarmu

Jak udělat dojem a přesvědčit     moc šarmu

je bývalý herec a režisér, který je nyní koučem profesionálních mluvčích. Mezi jeho klienty patří korporace, města, státní a federální agentury, politikové, výkonní pracovníci, mediálně známé osobnosti a mnoho dalších. Žije v San Diegu, v Kalifornii.
Ron Arden
je jedním z nejlepších koučů zabývajících se úspěchem. Pracoval jako poradce, školitel a mluvčí pro více než tisícovku společností. Naučil prodej, marketing, vyjednávání a přesvědčování více než milion profesionálů. Je autorem mnoha bestsellerů pojednávajících o osobním a profesionálním úspěchu, včetně Focal Point, Eat That Frog! a Goals. Žije v Solana Beach, v Kalifornii.
Brian Tracy
Využijte tato tajemství v každém aspektu svého života a brzy zjistíte, že dokážete otevřít jakékoliv dveře a dostat se všude, kam potřebujete - pokaždé.
Kniha představuje osvědčené, snadno pochopitelné techniky, jak se stát okouzlujícím v každé situaci.
Vůbec nezáleží na tom, jak jste zruční, chytří nebo zkušení, 85 procent vašeho úspěchu závisí na vaší schopnosti získat si lidi, přesvědčit je - okouzlit je.
Dokonce se dozvíte, jaké metody použít, když se snažíte okouzlit muže nebo ženu.
Kniha přesně popisuje, jak ti nejšarmantnější lidé tyto věci dělají, od dialogů se zákazníky a klienty, k dosažení hlubších úrovní empatie a pochopení vašich přátel a milovaných.
A ještě mnohem víc!
Dosáhnout zlepšení jak v obchodování, tak ve vaší kariéře.
Výrazně zvýšit vaše schopnosti při vyjednávání.
Provádět efektnější a poutavější prezentace a přednášky.
Ovládnout řeč těla a pokročilé techniky naslouchání, díky kterým ostatní získají pocit, že se jim maximálně věnujete.
Získat podporu lidí, kteří vám pomohou dosáhnout vašich cílů.
Upoutat něčí pozornost a získat si jeho důvěru během prvních okamžiků schůzky.
Moc šarmu změní váš život tím, že vám ukáže, jak:
V této neobyčejně účinné knize vám autoři odhalí, čeho s pomocí šarmu můžete dosáhnout, a jak se stát ještě šarmantnějšími - okamžitě!
Brian Tracy a Ron Arden, kteří patří k nejlepším odborníkům v oblasti osobního a profesionálního úspěchu, pomohli tisícům lidí dosáhnout výsledků, na které by si nikdy ani nepomysleli - všechny závisí na šarmu.
Možná si myslíte, že se šarmem se musíte "narodit", ale i když to vypadá, že někteří lidé jsou přirozeně šarmantní, šarm je něco, co se dá naučit.
Je to šarm - schopnost okouzlit a navázat s každým mimořádný vztah a docílit toho, že se bude ve vaší přítomnosti cítit výjimečně.
Jakou vlastností byste měli určitě oplývat, když si chcete někoho získat jak ve vašem profesionálním, tak i soukromém životě?

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku