Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Jen Nekonečná Láska je skutečná ... a vše ostatní je iluze! (kniha)

Jen Nekonečná Láska je skutečná ... a vše ostatní je iluze! (kniha)
David Icke
Rok vydání:2016
Vydavatelství:Jiří Maria Mašek
Stran:240
Skladem: na dotaz
Kategorie:Audio CD, DVD, CD-ROM
Historie, filozofie
Záhady, tajemství, záhadologie
Kód:003502
Podobné knihy:Život v přeludu (... a jak se z něj probudit!)


Cena 376,00 Kč s 10% DPH



Odhalení říše snů, o níž si myslíme, že je skutečná.

Projevený svět, který vnímáme - jakýsi "matrix" - je pouze malou částí celé skutečnosti, jež je nám však díky zapomnění skryta. Odhalení snového světa, o němž se domníváme, že je naší realitou.

Většina lidí je někým jiným. Jejich myšlenky jsou názory někoho jiného, jejich životy jsou jen napodobeniny, jejich vášně pouhé citace. Oscar Wilde

Započneme-li rozkrývat způsoby, kterými je lidstvo organizováno, dojdeme k zajímavým paradoxům. Začne být více a více jasné, že skutečnou moc mají zcela jiné skupiny než vlády jednotlivých zemí. Zjistíme, že jde o důmyslnou nadnárodní síť, na jejíchž špičkách je velké neznámo. Podle autora se mnoho indicií sbíhá k iluminátům, kteří takto řídí profilové obory lidské činnosti od bankovnictví přes armádu, vzdělání, média či medicínu po oblasti ilegální, např. drogy či organizovaný zločin. Toto ovlivňování má pyramidální strukturu, kdy nižší patro vlastně netuší, že je vyšším ovládáno, protože vše je důkladně promyšleno a organizováno.

Nemalou částí knihy je též problematika peněz, které jsou, jak autor názorně vysvětluje, čirou fikcí. Bankovky, šeky, vklady na účtech, akcie - to vše jsou zcela virtuální hodnoty, které jsou slíbeny proplatit někdy v budoucnosti. V případě úvěrů dokonce za jejich „půjčení platíte významné úroky.

Ickeho dílo má však i další části spekulující například nad tím, že svět není zdaleka tak skutečný, jak se zdá. Že téměř doslova žijeme jakýsi Matrix a to, co zažíváme, je prakticky výlučně ovlivněno tím, co očekáváme zažít. Součástí této iluze je dokonce i pocit, že se pohybujeme z minulosti do budoucnosti.

Není snadné uchopit takovéto složité skutečnosti a pokusit se podívat na projevený svět z nadhledu. Strhující styl psaní Davida Icka nám v tom však může alespoň pomoci.

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku