Bon appétit! aneb Lekce francouzské kuchyně
Sleva 7% -
z ceny 299,00 Kč s DPH
Nová cena 278,00 Kč s 10% DPH
Každá kapitola je uvedena servisní dvoustránkou, kde se dozvíte, jak správně nakupovat a použít francouzské suroviny (od sýrů až po víno) a prozradíme i tipy, jak jíst a žít jako Francouzi.
Vydáte se s námi i na ryby a mořské plody na středomořské pobřeží, na sýry do Alp i do cukrárny na sladkosti (těšte se na crepes Suzette, meringue s levandulí, makronky, creme brulee, třešňový clafoutis, čokoládový fondant, tarte tatin…)
Kapitola Francouzský venkov vás naučí využívat méně známé druhy mas a zeleniny - jinými slovy vařit z toho, co dvůr zrovna dá.
Oproti tomu v Noblesní Paříži najdete ta nejvyhlášenější jídla francouzské haute cuisine jako je kohout na víně nebo šneci.
V kapitole Na malý hlad hledejte inspiraci na saláty, slané koláče a další rychlá jídla, která si vychutnáte jako rychlý oběd nebo lehkou večeři.
V oddílu Dobré ráno najdete návod na výrobu pravé francouzské bagety či máslového croissantu.
Kniha je rozdělena do sedmi kapitol.
Seznamte se s královnou všech kuchyní!
Kniha představí všechny zásadní recepty.
- kuchařka plná francouzských lahůdek a delikates.
Po kuchařce věnované italské kuchyni je tady další přírůstek
Časopis Apetit uvedl na trh novou edici kuchařek zaměřenou na mezinárodní kuchyně.
Sdílet na Twitteru
Sdílet na Facebooku