Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Astrologie a vztahy - techniky srovnávání horoskopů

Astrologie a vztahy - techniky srovnávání horoskopů
Stephen Arroyo
Rok vydání:2005
Vydavatelství:Fontána
ISBN:80-7336-090-X
Stran:288
Skladem: na dotaz
Kategorie:Astrologie, numerologie, horosko
Kód:002760
Podobné knihy:Moderní astrologie a hermetika (2. díl) Radixová medicína
Příručka nativitní astrologie
Astrologie vztahů
Učebnice sestavování horoskopů kurz astrologie (ve slevě jediný výtisk !)
Cesta bílého jeřába (aktualizované a rozšířené vydání) I. kniha


Sleva 7% - z ceny 328,00 Kč s DPH
Nová cena 305,00 Kč s 10% DPH




Další z titulů, který dokumentuje mimořádnou zkušenost a jedinečným interpretační styl, kterým vládne pravděpodobně nejuznávanější astrolog současnosti, Američan Stephen Arroyo.

„Astrologie a vztahy“ vznikly na podkladě přednáškových cyklů věnovaných synastrii, v nichž autor předložil množství hlubších postřehů a zajímavých souvislostí při výkladu individuálních vztahů podle horoskopu. Autor nezatěžuje své posluchače přemírou suchopárných teorií, ale předkládá pojetí astrologie jako živoucí, dynamické disciplíny, která se snaží postihnout život člověka v jeho nejjemnějších nuancích a v jeho vývojových fázích.

Astrologické konstelace nechápe jako fatální danosti, ale jako šance k vnitřnímu vývoji a rozvoji jedince.Kniha se skládá ze čtyř hlavních částí.

První se detailně zabývá schopnostmi jedince pro vztah s hloubkovou interpretací Luny, Marsu a Venuše v individuální nativitě, vlastností VII. domu či specifickými druhy partnerské „kompatibility“;

druhá rozebírá různé techniky srovnávání horoskopů s ohledem na aspekty a opozice, zmiňuje se též o míšení živlových energií; třetí analyzuje využití jednotlivých astrologických domů v synastrii a konečně čtvrtá se věnuje důkladnému pochopení tranzitů, především vnějších planet, které se vztahují k nejdůležitějším událostem života.

Výrazným rysem této Arroyovy publikace je fakt, že vznikla v živé výměně otázek a odpovědí, které jsou velmi často prokládány příklady z praxe, v závěru knihy pak rozbory konkrétních případů, na nichž autor podrobně vysvětluje své postupy.

Zaujme i méně poučeného čtenáře svým srozumitelným a čtivým stylem. Nechápe astrologické konstelace jako totální danosti, ale jako šance k vnitřnímu vývoji a rozvoji jedince.
Kniha známého současného astrologa je záznamem několika jeho workshopů věnovaných synastrii - astrologické analýze jeho vztahů mezi lidmi.

Obsah:
V. Několik úvah o astrologickém poradenství
IV. Pochopení tranzitů
III. Použití domů v synastrii
II. Techniky srovnávání horoskopů
I. Schopnost jedince pro vztah.

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku