Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Magická hra čísel a hvězd - kompletní průvodce astrologií a numerologií

Magická hra čísel a hvězd - kompletní průvodce astrologií a numerologií


Obsáhlá příručka přináší váš profil podle vašeho dne narození - pozitivní a negativní rysy, skrytá tajemství vašeho nitra - a napoví, které hvězdy jsou vám nakloněny.

Tato kniha je kompletním průvodcem astrologií a numerologií, je nevšední svým rozsahem i provedením, vede k hlubšímu porozumění jedinečného postavení člověka a kosmu.

Nevšední publikace - výjimečná rozsahem i provedením - vede k hlubšímu porozumění jedinečného postavení člověka v kosmu.

Charakteristiky podle data narození - 366 profilů, pro každý den roku jeden, obsahuje kladné a záporné rysy osobnosti, možnosti kariéry, doporučení v milostných i partnerských vztazích a nejlepší dny pro zamilování a navázání přátelství.

Stálice - astrologové s nimi pracují už po staletí, nyní se s výsledky bádání může seznámit i širší veřejnost. Hvězdy vyzařují velkou sílu.

Numerologické profily - odhalují význam devíti základních čísel a učí, jak vypočítat své holistické číslo (ukazuje smysl života) a osobní číslo (udává specifické úkoly pro daný rok).

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku