Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Karmická astrologie 4 (karma přítomnosti)

Karmická astrologie 4 (karma přítomnosti)
Martin Schulman
Rok vydání:2018
Vydavatelství:Eugenika
ISBN:80-88913-68-3
Stran:112
Skladem: na dotaz
Kategorie:Emoce, podvědomí, sebepoznání
Astrologie, numerologie, horosko
Posmrtný život, reinkarnace, karma
Kód:002391


Sleva 10% - z ceny 198,00 Kč s DPH
Nová cena 178,00 Kč s 10% DPH




Každá planeta v horoskopu představuje určitou oblast života, poznání, cítění či jednání. Autor překračuje běžný rámec jejich tradiční symboliky a dává jim nový význam. Rozděluje planety na „světla“ (Slunce a Měsíc), vnitřní planety (Merkur, Venuše, Mars) a vnější planety (Jupiter, Saturn, Uran, Neptun, Pluto). Spojuje je podle toho buď s rozvojem vědomí a osobnosti, anebo s působením ve vnějším světě.

Každá planeta je podrobně charakterizovaná podle toho, jak nás motivuje k pozitivnímu vnímání a jednání; k tomu, abychom naplnili své potřeby a zaujali své místo ve světě s plnou odpovědností za svůj život.

Podle Schulmana se musíme naučit přijímat svět takový, jaký je, a pochopit, že změnit musíme především sami sebe a svoje vnímání. Jednotlivé planety a jejich vlivy jsou příležitostí – každá z jiné stránky a v jiné životní oblasti – na takovou změnu. Až poté můžeme měnit a přetvářet ten kousek světa, který obýváme a na nějž máme možnost působit.

Čtyři knihy Karmické astrologie jsou víc než jen astrologickými příručkami. Jsou vysokým ezoterickým učením, které autor, jak sám tvrdí v úvodu ke Karmě přítomnosti, „dostal jako dar“.

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku