Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Zakázané květiny

Zakázané květiny
Nancy Friday
Rok vydání:2001
Vydavatelství:FAUN
ISBN:80-86275-09-4
Stran:223
Skladem: na dotaz
Kategorie:Beletrie, matematika, různé
Manželství, vztahy, sexualita
Kód:002382
Podobné knihy:The Punisher Marvel Comics 1 : 10 Statue


Cena 249,00 Kč s 10% DPH


Mám spoustu fantazií, chtěla bych se Vám s některými svěřit…,především s těmi, při nichž mám obyčejně báječný orgasmus…
Teď už vím, že jsem měla vždycky sexuální představy, ale vždycky jsem se doposud za ně styděla a potlačovala jsem je před ostatními. I před mým mužem. Jako dítě jsem ležela v posteli a měla neslušné představy. Když jsem ve vedlejším pokoji slyšela matku, byla jsem ještě vzrušenější z toho, že něco skrývám.
Je mi 22 let, jsem rok vdaná za fantastického muže, s nímž jsem žila už rok před svatbou. Děti nemáme, pracuji jako sekretářka. Jsme oba vysokoškoláci a patříme ke střední vrstvě.
Právě jsem dočetla Vaši znamenitou knihu Moje tajemná zahrada a mohu prohlásit, že změnila můj život k lepšímu. Přečetli jsme ji s manželem za čtyři večery, které díky tomu také představují nejlepší sex našeho manželství. Netušila jsem, že ho tolik vzruší fantazie jiných žen, proto si myslím, že budu mít teď odvahu popsat mu i svoje fantazie, které jsem zatím před ním ze studu a z obavy o jeho reakci skrývala. Víte, Nancy, byla jsem velmi přísně vychovaná. Možná že o nic víc než jiné ženy a asi tak stejně jako moje kamarádky, s nimiž jsem vyrůstala. Vlastně je to zázrak, že nějaké sexuální pocity mám. U nás doma byl považován sex za něco nečistého, zejména, když jej všude nevkusně propaguje reklama, aby se líp prodal nějaký výrobek. To i mně připadá hloupé.
Tady je část z dopisu jedné čtenářky Dorothy:
Kniha se skládá z dopisů čtenářek, které reagují na autorčinu předchozí knihu Moje tajemná zahrada. (Nakladatelství Faun ji také vydalo). Nadšení čtenářek, že autorka sáhla po tak horkém tématu, jako je otevřené přiznání, že nejen muži, ale i ženy mají právo na své sexuální fantazie, podnítilo autorku napsat další knihu na toto téma. Nazvala ji Zakázané květiny.
(úryvek z knihy)
"CO BY VÁM ŘEKL MANŽEL NEBO MILENEC, KDYBYSTE SE PŘIZNALA, ŽE HO MILUJTE, ALE VZRUŠUJE VÁS JEŠTĚ NĚKDO JINÝ ?"
Jen v Evropě se už prodalo milion výtisků této fantastické knihy.
Jak říká jedna čtenářka :" Až doposud jsem musela před manželem své touhy skrývat, teď už vím, že erotické touhy mají všechny ženy a že se nemám za co stydět.!
Se svými fantaziemi se jí svěřily samy čtenářky, z jejich dopisů vznikla kniha, který ukazuje, že se "ženy za své fantazie nemusí stydět".
Autorka bestselleru Moje tajemná zahrada pokračuje ve své nové knize Zakázané ovoce v odhalování ženských erotických fantazií.

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku