Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Nový rádce pro diabetiky

Nový rádce pro diabetiky

Přehled více než 2000 potravin, jídel a hotových potravinářských produktů zahrnuje informace nejen o kalorickém obsahu a hodnotě BE, ale i o glykemickém indexu, obsahu tuku a sytosti, které diabetikům umožní vyhýbat se tzv. "kalorickým bombám" a nenásilně pracovat na úbytku váhy. Semafor je také vynikající pomůckou pro kombinaci potravin a vodítkem pro vyrovnávání negativních účinků rizikových potravin v rámci jednoho jídla.
Oproti jiným publikovaným přehledům potravin obsahuje Müllerův semafor několikanásobně více položek, často i od konkrétních velkovýrobců dostupných na všech evropských trzích (Oetker, McDonalds, cukrovinky Pringles, Mövenpick, Haribo, těstoviny Alberto) a přináší o potravinách důležité informace pro cukrovkáře obou typů.
Dr. Sven-David Müller, dlouholetý člen a poradce Německé diabetické společnosti, proto vypracoval jedinečný systém semaforu pro diabetiky, který díky třem barvám důvěrně známým z řízení dopravy ukáže, co je pro vás vhodné, co méně a na co byste si měli dávat dobrý pozor.
Zejména v posledních letech bylo na poli dietetiky diabetiků shromážděno obrovské množství vědeckých poznatků; tato zjištění však bohužel nebyla veřejnosti dosud dostatečně prezentována.
Cukrovka neboli diabetes mellitus se začíná řadit mezi nejrychleji se šířící nepřenosné choroby v průmyslově vyspělých zemích. O této nemoci je již dlouho známo, že v ní výživa a životní styl hrají velmi důležitou úlohu, a proto je vzdělávání a informovanost diabetiků v této oblasti krajně důležité.
systém semaforu

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku