Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Znamení lásky (reedice)

Znamení lásky (reedice)
Novinka

Linda Goodmanová
Rok vydání:2018
Vydavatelství:Mikuláš Procházka
ISBN:978-80-7217-675-5
Stran:1071
Skladem: na dotaz
Kategorie:Astrologie, numerologie, horosko
Psychologie, psychoterapie, psychiatrie
Kód:002108
Podobné knihy:Mermaid Collectible Statue


Sleva 11% - z ceny 438,00 Kč s DPH
Nová cena 390,00 Kč s 10% DPH




Znamení lásky Lindy Goodmanové jsou triumfálním vyhlášením síly lásky. Je to kniha, jež se podrobně zabývá vším – od vaší sexuální kompatibility až po tajná přání vašeho partnera. V každém aspektu partnerského vztahu nabízí kniha Znamení lásky praktickou radu, jak lze otevřít komunikační kanály, jejichž prostřednictvím je možno dosáhnout vzájemné důvěry a štěstí, po nichž všichni tak toužíme.

Každý v tomto podmanivém a důkladně zpracovaném svazku najde neocenitelné rady a poučení pro svůj vztah s jiným člověkem téhož znamení i pro svůj vztah s lidmi všech ostatních znamení zvěrokruhu. Ať již jste Lev, jenž miluje Blížence, nebo Štír, kterého přitahuje Panna. Znamení lásky Vám sdělí, co můžete očekávat a čeho se máte vyvarovat. Veškeré tyto informace jsou podávány poučnou a zároveň zábavnou formou.

Znamení lásky je důležitou knihou, jež se jako první zabývá astrologickým výkladem a všestrannými studiemi lidských vztahů a je výsledkem mnoha let pozorování a zkoumání synchronizace kosmických sil a vzorců chování mužů a žen k sobě i jiným.

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku