Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Kniha zatmění

Kniha zatmění

Většinu těchto horoskopů jsem vybral kvůli jejich vnitřní hodnotě. To vysvětluje, proč můj seznam obsahuje tak mnoho výtvarných umělců, spisovatelů a básníků. Nicméně, tyto horoskopy byly vybrány také proto, že věřím, že brzy...
Abych tyto skutečnosti demonstroval, použil jsem horoskopy více než šedesáti známých osobností a snažil jsem se ukázat, jak dramaticky byly jejich životy zatměními ovlivněny.
Účelem bylo ukázat, že zatmění mohou mít -a také mají -vliv na člověka, i když zřídkakdy tím způsobem, v nějž se obecně věří. Také Vám ukážu, že Nostradamus se o toto zatmění ani v nejmenším nezajímal, a že zatmění (dokonce i viditelná úplná zatmění) nejsou až tak vzácná, jak si lidé myslí.
Tato kniha je pokusem vyvarovat se omylu z hlediska astrologie.
Myslím si, že jak se bude okamžik zatmění postupně přibližovat, vrhnou se na tuto populární záležitost média, a v důsledku toho bude o tomto, ale i o jiných zatměních řečeno a napsáno mnoho nesmyslů. Kontaktovalo mě již mnoho různých badatelů, pracujících pro rozhlasové stanice. Ptali se mě na můj názor, přičemž byli přesvědčeni, že velký francouzský učenec Nostradamus toto zatmění předpověděl, nebo, pokud ho nepředpověděl, potom předpověděl smrt a zkázu, která by tohoto zatmění měla být důsledkem.
Zatmění Slunce, které bude možno pozorovat v srpnu letošního roku už zaujalo pozornost velkého počtu lidí. K zatmění dojde jedenáctého srpna tohoto roku v jedenáct hodin třicet dva minut univerzálního času v oblastech na jihozápadním pobřeží Anglie a v některých částech Francie, Střední Evropy a Turecka.
(William Wordsworth: Předehra)
... ať už jsme mladí či staří, náš osud, naše srdce a místo je ve věčnosti...
Předmluva
Slovníček vybraných pojmů
Bibliografické poznámky
Horoskopy některých významných osobností Tabulka zatmění
Pravidla výkladu zatmění
Poznámky k horoskopům, uvedeným v knize Úvod
Předmluva
Obsah
a vykladač Nostradamova díla, nám vliv zatmění demonstruje na stovkách horoskopů a případů, ať už historických nebo současných.
David Ovason, věhlasný znalec středověkého hermetického učení
Samozřejmě, že ovlivňuje naše životy, ale jinak, než se všeobecně věří.
Zatmění Slunce patří k nejzajímavějším úkazům v oboru astrologie.

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku