No fuj! co všechno lidé jedí
A už listování knihou nenechá nikoho lhostejným - jedni se však otřásají a volají "no fuj!", zatímco jiní si pomlaskávají a nadšeně říkají "mňam!".
Je to něco mezi cestopisem a kuchařkou.
Tato svérázná kniha představuje více než 100 zřejmě nejpodivnějších jídel světa.
Zaujal by vás štír v alkoholu nebo slizcí a rosolovití sumýši?
Tak co, dali byste si cikády na špejli, nebo raději kozlí varlata?
Toulá se po místech s kulinářskými zvláštnostmi, fotografuje a k snímkům, občas drsným, píše zajímavé a vtipné komentáře.
Nakonec je ale ochutnal a nápad byl na světě.
Pár jich koupil s tím, že jíst je nikdy nebude…
Před několika lety na cestě do Kambodže, kde jej zaujala hora smažených pavouků.
Kde a jak to začalo?
Na první pohled nevábné dobroty se vydal do světa zachytit britský profesionální fotograf Neil Setchfield.
Sdílet na Twitteru
Sdílet na Facebooku