Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Téměř vše o Vollově metodě (elektroakupunktury)

Téměř vše o Vollově metodě (elektroakupunktury)


Věříme, že tento materiál zpřístupněný české odborné i laické veřejnosti uspokojí její dlouhodobý požadavek na rozpracování metody R.Volla do podmínek současných technických možností i aktuálních potřeb a zároveň vyrovná naše mírné inovační zpoždění, které jsme v této oblasti v uplynulých letech připustili.
S autory této odborné publikace jsou naplánované odborné semináře i certifikovaná školení, která umožní získané teoretické znalosti efektivně uplatnit při práci s tímto moderním přístrojovým vybavením.
Současně byla i impulzem k velmi úzké spolupráci s kanadskou firmou Enso elektronic, jejímž výsledkem je vývoj a realizace přístrojového vybavení, které se úspěšně prosazuje svými rozšířenými aplikacemi a kvalitou na evropském i americkém kontinentu.
Výsledkem je významný posun v pochopení a zejména praktickém využití této metodiky v oblasti diagnostiky a terapie, kterou v posledních letech intenzivně rozvíjí odborné pracovní týmy po celém světě.
Metoda dovoluje přesně určit stav fungování organismu a určit zdroj, příčinu nemoci, díky zjištění zatížení bakteriálního, virového, parazitárního apod. Neyžaduje odběr krve, nenarušuje povrch kůže pacienta.
Vyšetření metodou elektroakupunktury Dr. Reinholda Volla je v současnosti pro lékaře jedním z nejdůvěhodnějších diagnostických prostředlů. Šetří čas a pacient nemusí absolvovat martýrium mnoha laboratorních vyšetření.
Dr. Reinhold Voll vypracoval metodu elektronické diagnostiky stavu vnitřních orgánů člověka. Je založená na měření - pomocí velmi citlivých zažízení - vodivosti proudu v kožních bodech odpovídajících jednotlivým orgánům.
Úspěšná, mezinárodně uznávaná publikace, která vznikla na základě mimořádně efektivní dlouholeté spolupráce autorů.

Cena a počet stran jsou pouze orientační!

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku