Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Autorehabilitační sestava - cvičení, masáže, strava, akupresura, autoterapie páteře, biorytmy

Autorehabilitační sestava - cvičení, masáže, strava, akupresura, autoterapie páteře, biorytmy


Kniha obsahuje komplexy cvičení a masáží vhodně doplněné akupresurou, stravou apod.

Názorné obrázky, tabulky nás vedou celou publikací, takže je možno cviky a doporučení prakticky aplikovat.

V této unikátní publikaci předních českých specialistek na rekondiční programy naleznete všechny potřebné informace k tomu, abyste si dokázali sami poradit s mnohými zdravotními potížemi. Seznámí vás s řadou způsobů, jak správně zacházet s vlastním tělem včetně správného držení, vyvážené stravy nebo vhodných pohybových a relaxačních režimů, jež současně udržují dobrou kondici a upravují četné zdravotní potíže.

Autorky se zevrubně zabývají využitím akupresurních technik, přirozenými biorytmy a množstvím podpůrných léčebných postupů, jako je například saunování, masáž či otužování.

Stěžejní část se věnuje páteři a nabízí velké množství technik k obnovení její mobility a zdraví v jednotlivých spinálních segmentech; nechybí ani sestava cviků k rannímu protažení.

V praktickém oddíle se seznámíte s jednoduchými postupy při léčení častých zdravotních potíží, jako je zácpa, únava, nachlazení, nespavost či křeče. Speciálním rysem je také harmonizační sestava cviků na aktivaci jednotlivých energetických drah a orgánů, založená na čínském léčebném tělocviku.

V této unikátní publikaci předních českých specialistek na rekondiční programy naleznete všechny potřebné informace k tomu, abyste si dokázali sami poradit s mnohými zdravotními potížemi. Seznámí vás s řadou způsobů, jak správně zacházet s vlastním tělem včetně správného držení, vyvážené stravy nebo vhodných pohybových a relaxačních režimů, jež současně udržují dobrou kondici a upravují četné zdravotní potíže. Autorky se zevrubně zabývají využitím akupresurních technik, přirozenými biorytmy a množstvím podpůrných léčebných postupů, jako je například saunování, masáž či otužování. Stěžejní část se věnuje páteři a nabízí velké množství technik k obnovení její mobility a zdraví v jednotlivých spinálních segmentech; nechybí ani sestava cviků k rannímu protažení. V praktickém oddíle se seznámíte s jednoduchými postupy při léčení častých zdravotních potíží, jako je zácpa, únava, nachlazení, nespavost či křeče. Speciálním rysem je také harmonizační sestava cviků na aktivaci jednotlivých energetických drah a orgánů, založená na čínském léčebném tělocviku.

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku