Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Trojka eroticko-psychologický příběh ze současnosti

Trojka eroticko-psychologický příběh ze současnosti


K těm nejúspěšnějším patří životopisy skladatele Karla Svobody a spisovatelky Simony Monyové a také novela První láska - Věnováno Simoně Monyové.
Autorem knihy je novinář a spisovatel Richard Sacher, jenž má na svém kontě již devět publikací.
Po několika měsících si ovšem Robert, Pavel i Lucie postupně uvědomí, že se bezhlavě ujali řízení rychlíku, který nejsou schopni ovládat tak dobře, jak si naivně mysleli...
Ten však všechny zaujme natolik, že rázně ukončí ne zrovna ideální vztahy se svými dosavadními partnery a začnou spolu žít v jedné domácnosti.
- pozná se šestadvacetiletou zdravotní sestrou Lucií a čtyřiadvacetiletým policistou Pavlem, s nimiž opakovaně prožije sex ve třech.
Prostřednictvím internetu se - po několika nepříliš úspěšných pokusech o seznámení s podobně smýšlejícími lidmi
Jeho partnerka však o žádných experimentech nechce ani slyšet, a tak se mladý muž rozhodne splnit si svůj erotický sen na vlastní pěst.
Osmadvacetiletý prodejce výpočetní techniky a zároveň víkendový diskžokej Robert si uvědomí, že mu v sexu s přítelkyní "něco" chybí.
Tímto heslem se inspirují hlavní hrdinové eroticko-psychologického příběhu ze současnosti, který v žádném případě není určen konzervativním čtenářům...
Ve třech se to lépe táhne!

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku