Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Tajemství Marie Magdalény nové důkazy ze svitků objevených v Egyptě

Tajemství Marie Magdalény nové důkazy ze svitků objevených v Egyptě


Byla Ježíšovým nejvýznamnějším žákem žena?

Hloubavá a provokativní analýza důkazů z pera jedné z nejuznávanějších současných učitelek kontemplativní modlitby.

„Mistrovské dílo duchovní literatury a zdaleka nejmoudřejší a nejhlubší kniha, která kdy byla o Máří Magdaléně napsána.“

Andrew Harvey autor knih Syn člověka a Naděje „Pozoruhodná cesta k počátkům a k moudrosti křesťanství skrze apoštolské svědectví Máří Magdalény.

Čekejte výzvu, možná větší, než na jakou jste připraveni. Možná by tato kniha mohla mnohé změnit, protože vás skrze svědectví Ježíšova milovaného žáka žádá, abyste prohloubili svou schopnost lásky.“

Dr. Katharine Jefferts Schiori arcibiskupka episkopální církve v USA „Vyžaduje to odvahu, inteligenci, zralost, ale hlavně křesťanskou intuitivní moudrost, abyste napsali knihu, jako je tato.

Cynthia Bourgeault to zvládla velkolepým způsobem.“ Richard Rohr, autor knihy Nahá přítomnost: Naučte se vidět, jak vidí mystici Vůně Máří Magdaléniny přítomnosti z křesťanství nevymizela. Dnes se konečně snáší zpátky na zemský povrch a vyzývá nás, abychom se znovu probudili do rána zmrtvýchvstání a spatřili sami sebe v zahradě, kde čekáme na setkání, které může proměnit naše srdce. Ježíšovo království nebeské není někde v dálce nebo ve výšinách: je mezi námi, máme ho rovnou pod nosem, v přítomnosti, která je mnohem subtilnější, ale mnohem rozměrnější než naše a zažijeme ji v momentě, kdy se posuneme za své egem vytvořené časoprostorové kontinuum a přímo se setkáme se Zdrojem.

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku