Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Vyučujeme jógu nezbytné základy a techniky

Vyučujeme jógu nezbytné základy a techniky
Mark Stephens
Rok vydání:2014
Vydavatelství: Computer Press, a.s.
Stran:352
Skladem: na dotaz
Kategorie:Psychologie, psychoterapie, psychiatrie
Životní styl, výživa, kuchařky
Meditace, mystika
Jóga
Kód:001272
Podobné knihy:Když někdo blízký pije
Deprese jako šance
Jak získat vnitřní klid a rovnováhu
Francouzská dieta


Sleva 12% - z ceny 549,00 Kč s DPH
Nová cena 483,00 Kč s 10% DPH




V této nejuznávanější učebnici jógy na světě a komplexním průvodci pro instruktory naleznete nezbytné základy a techniky, praktické a podrobné informace o vyučovacích metodách, principech řazení ásan, základní informace o 108 pozicích (ásanách), techniky pro vyučování meditace a dýchání (pránájámy), filozofii jógy, historii vyučovacích technik a metodik, téměř 200 instruktážních fotografií a mnoho dalších potřebných informací.

Autor Mark Stephens, uznávaný učitel jógy a školitel učitelů vás provede procesem utváření a ukotvování se v učitelské profesi. Tato učebnice by neměla chybět v knihovně žádného budoucího učitele, školitele, nadšeného jogína či náročného studenta.

„Mark Stephens, učitel učitelů, vytvořil obsáhlého a inspirativního průvodce pro mnoho oddaných studentů a učitelů jógy. Na stránkách této knihy nám nabízí ovoce své precizní práce, svůj vhled a porozumění tomu, co je v józe skutečně důležité. Tato kniha, jež je plná nápadů, jak objevit skutečnou podstatu ásan, jemně ale pevně uchopujíc mytologii, skvěle propojuje původní tradici se soudobým věděním. Neměla by chybět v knihovně žádného nadšeného jógína. - Sally Kempton, sloupkařka rubriky „Wisdom“ v časopisu Yoga Journal a autorka knihy The Heart of Meditation: Pathways to a Deeper Experience

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku