Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Time management prokrastinace. konflikty, porady, vyjednávání, emaily, mobily, angličtina

Time management prokrastinace. konflikty, porady, vyjednávání, emaily, mobily, angličtina
David Gruber
Rok vydání:2017
Vydavatelství:Managemant press
Stran:264
Skladem: na dotaz
Kategorie:Emoce, podvědomí, sebepoznání
Řízení, management, ekonomika
Životní styl, výživa, kuchařky
Kód:001239


Cena 349,00 Kč s 10% DPH



Víte třeba jak na prokrastinaci? Zkušený lektor, školitel, kouč osobního rozvoje, poradce, motivátor David Gruber vám poradí.

David Gruber měl velkou ctižádost překonat ve svém oboru celou zahraniční špičku. Znal ze svého regionu důkazy, že to jde i v náročných podmínkách: běžce Emila Zátopka, podnikatele Tomáše Baťu, chirurga Bohdana Pomahače, tenistu Ivana Lendla – toho dokonce přímo na své střední škole, kde oba měli stejného třídního profesora. Důkladně nastudoval způsob myšlení těchto osobností, jejich motivovanost, pracovitost a kreativitu, jejich zásady využití času. Sám se o překonání světové špičky pokusil v know-how z oblasti rozvoje osobnosti, tzv. soft skills. V profesi lektora, školitele, kouče osobního rozvoje, poradce, motivátora apod. Chtěl být svými knihami, přednáškami, kurzy, koučinkem pro lidi užitečnější, modernější, zajímavější, přínosnější.

Důkazů, že se mu tento cíl splnit podařilo, je řada. V lednu 1992 překonal zahraniční špičku v oboru efektivního studia cizích jazyků, včetně zvládnutí prokrastinace na celosvětové výstavě Expolingua Praha – v zájmu o svůj bestseller „Jak se efektivně učit cizí jazyk“ i v jeho prodejích – 800 knížek za čtyři dny. O pár let později začal dostávat zesílené množství nezávislých ohlasů stavějících jej nad americké špičky v oboru motivování a efektivní komunikace, když na pokyn jednoho pražského nakladatelství komentoval bestseller známého amerického guru z hlediska svého know-how – svých psychovzorců neboli multimetod. Celkové prodeje všech Gruberových knih – od roku 1985 dosud více než milion a sto tisíc výtisků – nemají na našem trhu v oboru konkurenci.

Time management a zvládání prokrastinace jsou Gruberovým celoživotním koníčkem. A že v této knize najdete i takové rady, které se v jiných nevyskytují, to poznáte sami.

Tisíce českých pokračovatelů známého lektora, školitele a autora děl týkajících se technik duševní práce Davida Grubera, stovky druhů krátkodobých kurzů v jeho oboru a celý dnešní široký byznys vzdělávání dospělých v měkkých dovednostech jsou důkazem, že tehdy před více než čtvrt stoletím zvolil dobře a že skvěle vystihl potřeby lidí – manažerů i dalších duševně pracujících – a dokázal je špičkově naplňovat. Dokázal otevřít dveře k zákazníkům tisícům svých pokračovatelů.

David Gruber dal své vědní disciplíně, jejímž je duchovním otcem, moderní originální název beneopedie. A jejím subvědám názvy jako perceptopedie, expresopedie, memoropedie apod. Výsledkům těchto věd, důležitým balíkům know-how, pak autorsky a průkopnicky přidělil přehledné, v anglicky mluvících zemích srozumitelné názvy jako life management, mail management, text management apod. Jejich souhrn lze vzhledem k celoživotnímu autorskému i pedagogickému dílu Davida Grubera nazvat time managementem vyšším než čtvrté generace.

David Gruber je díky řadě svých světově nových užitečných poznatků pro mne odborníkem a novátorem na stejně vysoké úrovni jako špičkoví zahraniční edukátoři Tom Peters, Peter Drucker, Stephen Covey a podobní. Možná má i v určitém směru něco nad ně, protože zatímco zmínění Američané jsou vždy duchovními otci nějakého dílčího směru manažerských měkkých dovedností, tak David Gruber je duchovním otcem oboru „techniky duševní práce“, tedy celého originálního systému, který všechny tyto manažerské a další dovednosti rozvoje osobnosti systematicky třídí a rozvíjí. A také na rozdíl od výše jmenovaných – David Gruber napsal mj. i úžasný dobrodružný román.

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku