Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Svoboda v práci

Svoboda v práci

Dočtete se, že svobodu v práci praktikují i výrobní firmy (např. fracouzská FAVI, americká Harley-Davidson), úklidové (finská SOL) stejně jako zástupci jakékoli jiné branže.
Zjistíte, že zaměstnanci si můžou sami rozhodovat o tom, co, kdy a jak budou dělat. A že je to snažší než by se našinci mohlo na první pohled zdát.
Možná vás překvapí, že svoboda v práci je ekonomicky mimořádně výhodná. Snad jenom houby po dešti rostou rychleji než svobodné firmy. Nechat lidi dělat (si) co chtějí tak zpravidla znamená vyšší zisky pro všechny zúčastněné.
Uděláte si lepší obrázek o tom, proč patří svoboda v práci mezi ty nejdůležitější trendy současnosti v oblasti řízení a vedení firem.
Dočtete se o tom, jak nechat na zaměstnaních, aby sami rozhodovali o tom proč, co, jak, kdy, s kým a za kolik budou v práci dělat. Také o tom, proč se vybrané přední světové firmy pro tento způsob řízení rozhodly.
5 důvodů proč přečíst
Po přečtení tak můžete získat mnohem jasnější představu o tom, jak přenechat část řízení zaměstnancům, tj. jak je nechat dělat, co chtějí a tím zásadně zlepšit hospodářské výsledky firmy.
Seznámíte se zde ale také s bezmála dvěma desítkami firem z celého světa a tím, jak svobodu do práce zaváděly a jakou s ní mají zkušenosti.
Titul Svoboda v práci je místem, kde člověk pochopí klíčové souvislosti této filozofie organizace a řízení.
Tituly Podivín a Štěstí doručeno jsou příběhy dvou konkrétních firem, které mohou do velké míry posloužit i jako návod k tomu, jak do vaší firmy principy svobody zavést.

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku