Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Odpovědi z ticha - jak rozmlouvat se svým osvíceným já

Odpovědi z ticha - jak rozmlouvat se svým osvíceným já
Novinka

Jeffrey Chappel
Rok vydání:2018
Vydavatelství:Eugenika
ISBN:978-80-8100-551-0
Stran:216
Skladem: na dotaz
Kategorie:Andělé, duše, duchovno
Meditace, mystika
Psychologie, psychoterapie, psychiatrie
Kód:000917


Sleva 10% - z ceny 278,00 Kč s DPH
Nová cena 250,00 Kč s 10% DPH




"Tato kniha patří k tomu nejkvalitnějšímu, co nabízí současná ezoterická či spirituální literatura. J. Chappel na základě deníkových záznamů popisuje, jak dosáhl stavu „osvícení“ a co se dělo poté.

Zároveň ukazuje, jak se do té doby snažil řešit různé běžné problémy (pracovní, vztahové, zdravotní a další) na základě rozhovorů s tím, co nazývá své „osvícené Já"".

Podstatnou část knihy tvoří záznamy těchto rozhovorů. Odpovědi ""vyššího Já"" na autorovy dotazy přitom mohou být inspirující pro každého z nás, protože jsou do velké míry univerzální.

Najdete zde i návod, jak se také vy můžete spojit se svým vlastním „osvíceným Já“ a nacházet tak moudré rady v jakékoliv situaci. Je to totiž tá část naší bytosti, jež je přítomná v každém člověku a s níž se můžeme spojit, kdykoliv si to přejeme.

Kniha slouží jako příklad procesu duchovního dozrávání až do okamžiku, jenž lze nazvat „dosažením osvícení“, ale také dál k návratu do běžného života po dosažení tohoto stavu.

Autor je moderní člověk staršího středního věku žijící v současné západní společnosti a dokazuje, že mystické zkušenosti nesouvisí s pobytem v klášterech či ášramech ani se životem v přírodě či s jakýmikoliv jinými nezvyklými životními okolnostmi. Ani se žádnou konkrétní duchovní praxí – ačkoliv připouští, že velmi nápomocná je meditace."

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku