Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Praktická urinoterapie (ve slevě jediný výtisk !)

Praktická urinoterapie (ve slevě jediný výtisk !)


Kniha Praktická urinoterapie, kterou napsala MUDr. Vilma Partyková, volně navazuje na autorčiny publikace o přírodních metodách prevence a léčení nemocí.

V nové knize MUDr. Partyková dopodrobna vysvětluje postupy pro zbavení se letitých usazenin v cévách, střevech, kloubech, lymfatických cestách, zažívacích orgánech, písku v ledvinách, kamenů v játrech a žlučníku.

Těžištěm knihy jsou pak praktické návody využití urinoterapie při infekcích, alergiích, žaludečně-střevních potížích, poruchách kosterního aparátu, očních, ušních potížích a při zákeřných nemocech, i takzvaně nevyléčitelných. Pozornost je věnována také prohloubení účinnosti urinoterapie užíváním včelích produktů a mumia.

MUDr. Vilma Partyková
Těmto metodám se věnuje dvacet let. Jako přední odborník se účastnila světových urinoterapeutických kongresů v Brazílii 2003 a Mexiku 2009.
Přes 20 let pracovala jako všeobecná" obvodní lékařka. Tři roky byla vedoucí lékařkou polikliniky našeho velvyslanectvi v Moskvě. Zde absolvovala na Lékařské fakultě Lomonosovovy univerzity postgraduální kurz reflexní terapie a akupunktury, získala řadu odborných kontaktů a seznámila se teoreticky a prakticky s netradičnimi léčebnými postupy, jako jsou bezkontaktní masáže. urinoterapie a léčebné hladovění.
je absolventkou Fakulty všeobecného lékařsrví Univerzity Karlovy v Praze. Pracovala 7 let na klinice, z toho 5 lel jako anesteziolog ve Fakultni nernocnici na Královských Vinohradech v Praze.

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku