Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

KNIHY PRO VÁS SHÁNÍME, VYKUPUJEME A ZASÍLÁME KAMKOLIV

Přihlášení - Registrace

Pozoruhodné knihy Dárkové předměty Obchodní podmínky Kontakt


Sensei ze Šambaly 2

Sensei ze Šambaly 2
Anastasia Novych
Rok vydání:2011
Vydavatelství:Ibisbooks
Stran:380
Skladem: na dotaz
Kategorie:Andělé, duše, duchovno
Historie, filozofie
Posmrtný život, reinkarnace, karma
Kód:000086
Podobné knihy:Očima lékaře


Sleva 7% - z ceny 249,00 Kč s DPH
Nová cena 232,00 Kč s 10% DPH



Protože tyto životadárné papsky světla rozsvítí každou lidskou duši a s každou novou vlnou znalostí, kterou nám autorka přináší, nás přiblíží k odhalení tajemství lidské existence.
Dokonce i květinka směřuje ke světlu, ne snad proto, že by chtěla být vyšší než strom, ale proto, že potřebuje růst, vyvíjet se, dostat se blíže ke zdroji. Věřím, že každý, kdo se seznámí s dílem Anastasii Novych, si dříve či později plně uvědomí své pravé poslání a dosáhne skutečného rozkvětu ve všech nejlepších vlastnostech, které se v něm ukrývají.
Všechno živé tíhne ke slunci.
O hlavním hrdinovi knihy bych se chtěla vyjádřit filosoficky. Všude tam, kam zasvítí slunce, se nejen ukazuje pravá podoba předmětů, která byla dříve skryta ve stínu, ale také se odhaluje jejich podstata. Ta pak vybízí každého, aby upřel svůj zrak na zdroj světla, který naše vědomí ozáří.
Tento obdivuhodný čistý zdroj znalostí je jako nevyčerpatelný pramen síly, který nejenže pomáhá poutníkům na poušti života, ale také v těchto pramenech plodí významné Osobnosti.
Podobenství napovídá o tom, s čím se setká Člověk, který se přibližuje k fatální hranici, a co skrývá tajemství lidské existence. V tomto podobenství je mnoho tajemství moudrosti, jejichž lesk v nás rodí impulzy pochopení.
Jedná se o podobenství, které vypráví o naší cestě pouští života, o hledání a zklamání, které zažíváme, o iluzích pouště, která vytváří přeludy, o našich touhách a příčinách neuskutečněných přání.
S ničím podobným jsem se ještě nikdy nesetkala. Není pochyb o tom, že ten, kdo předal světu tyto znalosti, ví více, než říká, a jeho hluboké vědění přesahuje rámec obvyklého vnímání.
V druhém dílu knihy Sensei ze Šambaly od Anastasie Novych, který právě vychází, mě zvlášť zaujalo podobenství o Poutníkovi.
Tyto knihy se objevily v pravý čas a staly se klíčovým bodem mého hledání. Snadný výklad a hluboký smysl, odpovědi na "věčné otázky" lidstva a šířka poznání se harmonicky proplétají a vytvářejí jasný obraz. Jsem si jistá, že každý v těchto knihách najde něco osobního, co je ukryto kdesi hluboko uvnitř.
Série neobyčejných knih o Senseiovi - výjimečné osobnosti, která spojuje jednoduchou moudrost všedního dne, hluboké poznatky a vlastnosti opravdového Člověka a je ukazatelem na stezce poznání.
Takovýmto nevšedním a originálním autorem je pro mě spisovatelka Anastasia Novych.
Knihy těchto lidí nejenom nutí člověka, aby se zamyslel, ale pomáhají najít inspiraci do života a jsou nevyčerpatelným zdrojem energie a optimismu.
Tito výjimeční lidé jsou takovými moudrými průvodci po náročné cestě životem a pomáhají hlavně těm, kteří chtějí poznat sami sebe, porozumět světu kolem nás, pochopit smysl života.
Toto tajemství nás stále volá z dosud nepoznaných hloubek našeho vědomí a jako magnet nás táhne k lidem s nevšedním myšlením a chováním.
Odkud jsme přišli a kam směrujeme?
Kdo jsme?
Často hledáme odpověď otázky, které nás stále pronásledují:
V čem se skrývá tajemství lidské existence?

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku