Recepty z farmářského trhu I. (podzim-zima)
Sleva 7% -
z ceny 339,00 Kč s DPH
Nová cena 315,00 Kč s 10% DPH
"V knize najdete nové nápady na klasické české zimní suroviny jako brambory, zelí, kapustu, pórek, cibuli atd. ale i na méně zavedené zástupce české zimy jako jedlé kaštany, kdoule, luštěniny atd.
někdejší šéfredaktorka časopisu Apetit, dnes volná novinářka a autorka úspěšné kuchařky Zpátky domů, obnovila v roce 2009 tradici farmářských trhů. Založila nejprve několik trhových míst na okraji Prahy. Poté pomáhala ostatním českým městům ve stejné aktivitě radami a podporou.
Hanka Michopulu,
Co s jablky starých českých odrůd?
Co dobrého uvařit z krásné dýně, kulaté řepy...?
Recepty z farmářského trhu pro období podzim zima vychází začátkem září a obsahují celkem 90 receptů z více než dvaceti různých plodin.
První díl nové kuchařky představí svěží nápady na přípravu pokrmů z domácích plodin v podzimním a zimním období.
Sdílet na Twitteru
Sdílet na Facebooku